Stało się i się nieodstanie.Teraz trzeba otoczyć opieką oboje młodocianych rodziców,a nie od razu z młodym tatkiem do sądu,są teraz ważniejsze sprawy!Nauczka,oby następnych takich przypadków nie było!
Lekarza obowiązuje tajemnica lekarska więc skąd taki rozdmuch ?
limonkowa- lekarza moze i obowiązuje tajemnica ale czy dyrektora szkoły i nauczycieli tez? Chyba nie.
Jak 12 latka w ciąży to wielki szok,a szokiem nie jest jak ojcowie gwałcą swoje córki,w jednym z wczorajszych wywiadów pisze , że ojciec gwałcił 12-letnią córkę i na koniec powiedział jej, że dobrze że z nim straciła dziewictwo. I było to w Polsce i takie sytuacje są nagminne. I co tatusiowie-oprawcy córek?
A co ty zrobisz, aby pomóc tej dziewczynce hiszpańska komunistko? :)
Martik, skończ już swoje dywagacje. Ty masz jakąś obsesję na punkcie kościoła, ludzi wierzących itd. Pierszeństwo mają w tej sytuacji rodzice tych dzieci a jeśli oni zawiodą, na pewno jakaś pomoc się znajdzie, nie martw się o to.
Jedno i drugie jest złe!
Gościu 19:41, nie każde dziecko chodzi do kościoła pod naciskiem. Wszystko zależy od wychowania i relacji w domu. To żaden obciach!
Z uśmiechem wspominam jak miałam 12lat i pierwszy raz całowałam się z chłopakiem ( jakie to nieudolne było ;) ) ale tak ekscytujące, a seks jeszcze po głowie w ogóle mi nie chodził.. no cóż może nie że nie inne czasy, a wychowanie.
Dajcie swoim dzieciom więcej swobody, bezstresowe wychowanie a nauczycielom nie wolno krzyczeć bo moje kochane małe dziecko się stresuje i włąsnie młodzi ludzie robią co chcą
Gościu 9:50 masz rację. Czekam aż ktoś napisze, że to wina szkoły i wychowawców. Przed chwilą czytałem w innym wątku, że paląca i bluźniąca młodzież gimnazjalna to też wina szkoły, a skąd ma na papierochy i piwsko , bluzy po 200 zł itd... Więc to że 12 latka jest w ciąży to też wina szkoły, bo przecież nic nie nauczyła na biologii a przepraszam na WDŻ.
Wielkie halo, powrót do staropolskich zwyczajów.
moze podziekowac tylko internetowi-krzyczec nie wolno na dzieci bo sie stresuja rodzice nie maja czasu bo w pracy po 12 godz to komputerek,tablet,komoreczka wypasiona dla dziecka,zeby bylo 5min ciszy a dzieci rzadza i same nie wiedza co ze soba zrobic
Więc zróbmy powrót do staropolskich zwyczajów we wszystkich dziedzinach naszego zycia. Jedna izba, jedna miska z jedzeniem.:)
wlasnie mowili o tym w pytaniu na sniadanie..tzn o tej calej sprawie ze 12latka ze starachowice..no no..niezle sie dzieje...