"Zamiast jednoczyć Polaków w Święto Niepodległości, Nawrocki robi z niego wiec polityczny. Wstyd, że narodowe święto stało się narzędziem propagandy"
"Zamiast jednoczyć Polaków w Święto Niepodległości, Nawrocki robi z niego wiec polityczny. Wstyd, że narodowe święto stało się narzędziem propagandy"
Piekny Marsz Niepodległości w Warszawie i ok. 250 tys. ludzi. Na pewno było jeszcze więcej niż w ubiegłym roku. Rzeka ludzi zakończyła marsz ok. 17:30 na Narodowym czyli pół godz. później niż zwykle.
W lokalnym postkomuszym radyjku dziś podali, że w/g ratusza Trzaskowskiego było ok. 100 tys.:)
Karol Nawrocki o szacunku do munduru i kontrowersjach w show-biznesie
Karol Nawrocki mocno podkreślił, że mundur jest nie tylko ubiorem, a symbolem państwa i powinien być traktowany z najwyższym szacunkiem. Prezydent odniósł się do sytuacji, gdy "jacyś celebryci obrażają polski mundur".
Mówię to do wszystkich żołnierzy i funkcjonariuszy z wielkim uznaniem waszej codziennej pracy dla naszego bezpieczeństwa i dla funkcjonowania państwa polskiego. I chcę wam powiedzieć, że nawet jeśli jacyś celebryci obrażają polski mundur, używając słów, które nie powinny padać w przestrzeni publicznej, szczególnie do polskiego żołnierza, jeśli nawet polski sąd nie jest w stanie zareagować na to zgodnie z polską racją stanu, to ja, jako prezydent Polski, w imieniu narodu, który tu jest, jesteście narodzie? – mówił.
Pan Prezydent Nawrocki jest zdecydowanym liderem rankingu na najpopularniejszego i lubianego polityka w Polsce. I dłuuugo nikt:)
Przypomnijmy; 160 ha planowane pod tory szybkiej kolei do CPK politycy PiS sprzedali wiceprezesowi firmy Dawtona Piotrowi Wielgomasowi w 2023 r., pod koniec "dwutygodniowego" rządu Mateusza Morawieckiego.
Ależ Pan Prezydent ma charyzmę i prezencję! Wśród ludzi czuje się jak ryba w wodzie.
Genialne przemówienie Pana Prezydenta Karola Nawrockiego na Placu Piłsudskiego.
PRZEMÓWIENIE PREZYDENTA KAROLA NAWROCKIEGO PODCZAS ŚWIĘTA NIEPODLEGŁOŚCI
Ależ przemówienie!!!
PRZEMÓWIENIE PREZYDENTA KAROLA NAWROCKIEGO PODCZAS ŚWIĘTA NIEPODLEGŁOŚC
Dlaczego Niemiec pisze w negatywnym świetle..
Zesrales się
11:46 Ku,,a nie chcę!