Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

11 grudnia Mikołaj na Stawkach zostawił parę paczek w śmietniku

Ilość postów: 5 | Odsłon: 732 | Najnowszy post
  • 11 grudnia Mikołaj na Stawkach zostawił parę paczek w śmietniku

11 grudnia mikołaj na stawkach zostawił parę paczek w śmietniku był nie reniferami ale land rowerem ,bidulka z domków jedno rodzinnych/????

pyzio
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 11 grudnia Mikołaj na Stawkach zostawił parę paczek w śmietniku

Mnie też to działa na nerwy jak widzę nowobogackiego podjeżdżającego swoim wypasionym i wyrzucającego śmieci do śmietnika koło bloku. Kiedyś to naszykuję zgniłe jajo i go trochę poczęstuje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

spisujcie numery,róbcie fotki i na forum z nimi. jeszcze lepsi są ci którzy podrzucają do lasów, na pola,prostackie i chamskie

Gość_era
        Zgłoś
        Odpowiedz

Fajnie- mój śmietnik jest za blokiem, wiec żeby nie robić dwa razy trasy to pakuję worek w samochód, jadę i zatrzymuję się przy śmietniku i wywalam. Płacę za to, a tu ktoś zarzuca,że jak z samochodu to obcy. Zdjęcia to możesz Straży Miejskiej pokazać jak nie jesteś pewny, czy to ktoś z bloków, a nie na forum, bo za zniesławienie można odpowiadać jak się pomyli taki fotoamator. A za zniszczenie mienia trzeba słono płacić, więc się wstrzymaj z tymi jajami 13:59, bo drogo cię będą kosztować nawet jak trafisz na "podrzucacza".

Lasy, pola to co innego niż śmietnik i tu na pewno nikt nie mieszka ;)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

miałem śmieci w garażu też przywiozłem pod swój śmietnik ale co do tego mikołaja to on mieszka w tych domkach na bałtowskiej

pyzio
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -