Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św. - pracownicy

Ilość postów: 19 | Odsłon: 4532 | Najnowszy post
  • 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św. - pracownicy

co sadzicie o pracownikach

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św. - pracownicy

ostatnio byłam i taka pani w z za kontuaru chamsko sie odzywała do pracownicy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: 1001 Drobiazgów w Ostrowcu Św. - pracownicy

Najlepszy sklep na świecie, serio, tam jest wszystko!,

Gość_Jdk
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mydło i powidło

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wszystko jest, to fakt ale obsługa niezbyt miła :P

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

13.52.Nie pomyślałaś/eś,że to działa na zasadzie interakcji?Niektórzy nadal nie wyszli z PRL-u i uważają,że klient ma zawsze rację.Jestem stałą klientką tego sklepu i nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą.Może dlatego,że ja szanuję pracę każdego człowieka i staram się być miła,bo nie jestem siódmym cudem świata,który raczył odwiedzić ten czy inny sklep(ciągłe krytyki personelu Groszka,Kauflandu i innych obiektów handlowych).Może jednak nie należałoby zachowywać się na zasadzie przerostu formy nad treścią,bo jest to nie tylko śmieszne ale najzwyczajniej żałosne,bo zaczynam podejrzewać,że może zazdrościcie tego,że ktoś ma pracę?Może trzeba zmienić patrzenie na siebie i innych, a wtedy o pracę będzie łatwiej?"Kto pod kim dołki kopie-sam w nie wpada" i koło będzie zamykać.Korzystając z okazji serdecznie pozdrawiam Panią Grażynkę z personelu sklepu "1001 Drobiazgów" nie tylko z tego powodu,że jest przemiła,ale również z innych względów(Ona będzie wiedziała).

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A ja jestem siódmym cudem świata

Gość_klient
              Zgłoś
              Odpowiedz

15.08.Takie same "skargi" są na wszystkie istniejące w tym mieście większe sklepy od lat.Jak myślisz,co to może oznaczać?Przy tak dużym bazrobociu,to choć nienormalne,to jednak zrozumiałe(przynajmniej w wydaniu społeczności tego miasta).Można swoją energię wykorzystywać do tworzenia miliona wartościowych rzeczy,a można też tracić energię na opluwanie innych ludzi.Masz wybór!Następnym razem,jak odwiedzisz ten sklep,to może przedstaw się,że to właśnie ty jesteś tym klientem czy klientką,która swoje niezadowolenie prezentuje na forum.Dlaczego twoja praca(zbieranie wątków forum) ma nie być doceniona?Każdemu według zasług należy się podziękowanie.Konstruktywna krytyka jest zawsze w cenie.Anonimowo(choć to tylko pozory,bo nikt nie jest anonimowy w internecie)zawsze jakoś łatwiej oceniać,krytykować,opluwać.Pozdrawiam.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

pójdziesz kupić małą rzecz to jest tak jesteś obserwowany przez jakieś starsze panie które chodzą za tobą albo cały czas co pani szuka itp , porostu dramat

Gość_wieśka
                Zgłoś
                Odpowiedz

One muszą tak chodzić. To wina pracodawców pewnie. Mają nakaz i tyle. Same z siebie tego nie robią.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Bardzo dobrze,że chodzą,bo w każdej chwili mogę spytać,gdzie leży towar,którego szukam.Zupełnie mi nie przeszkadza to,że ktoś patrzy na mnie,bo chodzę tam na zakupy a nie w innych celach.W niektórych sklepach(dużych marketach)ciężko spotkać kogoś,kto udzieliłby informacji na temat lokalizacji towaru i na to też były tutaj skargi.Jak tu ludziom dogodzić?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Taka wlasnie jest prawda. Pracodawca im kaze tak chodzic za kazdym. Taki jest tam wymog:/

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Do gościa z godz.08.11-Dlaczego tak Ci przeszkadza,to że ktoś patrzy,jak się zachowujesz w sklepie?Czyżbyś liczyła na jakąś okazję"darmowych zakupów"?To musisz zmienić sklep,bo tam Ci się nie uda.Gratuluję upodobań,ale pamiętaj,że radość może być niewspółmierna do wstydu w całym mieście.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

"Jesteś obserwowany przez jakieś starsze panie ..." - wieśka 20:39 przeszkadza ci pracownik ok. 50-tki? Zastanów się kobito nad swoim myśleniem :))

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Wieśka no to źle ,że pani pyta co szukasz ona jest tam by pomóc,a wystarczy grzecznie jej odpowiedzieć"dziękuje ogladam lub rozglądam sie" Mnie np ulatwia sprawe jak pani sie zapyta czy w czymś pomóc tam jest tyle tego ,że idzie oczopląsów dostać.Pani wskaże, pokarze jak trzeba doradzi.Ja tam nigdy nie spotkalam się z jakąś nie milą obslugą paie są sympatyczne,pożartują wystarczy troskę życzliwości i żyje się lżej.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Bardzo dobrze że obserwują ludzi ,byłem świadkiem jak starsza pani połakomiła się na kremik ,jaki wstyd żeby kraść,przecież ta pani obserwująca musi pokryć koszty .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Wiesiu,a jak jesteś w marketach,to nie przeszkadza Ci fakt,że na każdym kroku obserwują Cię kamery i ktoś na zapleczu widzi każdy Twój krok?Muszę Cię rozczarować jeszcze bardziej,bo sklep "1001 Drobiazgów" naszpikowany jest kamerami dokładnie i też ktoś cały czas obserwuje klientów.Kiedyś byłam tam świadkiem zatrzymania złodzieja i przekazania go policji.Aż się dziwię,że ktoś w tym sklepie ma odwagę coś usiłować ukraść,a Panie są w tym sklepie dla Twojej wygody ale chyba nie umiesz z tego korzystać.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę