Nie do uwierzenia. Szok. PiS to takie cwaniak co modlą się pod figurą a pod skórą mają ....
Nie będę nawet się wypowiadać, bo szkoda klawiatury....
To nie miesci się w głowie.
Masz straszną fobię na punkcie krzyża gościu 11:41 i dlatego snujesz takie scenariusze. Takie coś powinno się leczyć, powinieneś o tym pomyśleć. Cały Twój wywód jest niedorzeczny. Na szczęście nikt Twojego zdania nie będzie brał pod uwagę a sejm może świętować to, co mu się żywnie podoba. Mamy demokrację.
Tu nikt się Boga nie wypiera. Sejm to nie miejsce na takie tematy. Od tego są kościoły. Tam czcimy i modlimy się do Boga.
Kasandra 66 głosi jakąś nową ewangelię.
Podobno papież ją popiera i stawia wyżej od katolika. (jak sama mówi) ;-)
Nie przypadkiem Kasandra ma numer 66.
Obecnie pracuje na trzecią szóstkę. Jak już zasłuży to obalą stary system wierzeń. Wyrzucą wszystkie krzyże i oddadzą się miłowaniu wszystkiego.
Nie jestem tylko pewien czy papież weźmie udział w tym obalaniu ... ale jak Kasandra coś mówi to pewnie coś wie .....
Najgłupsze tłumaczenie jakie może być gościu 10:55. Wyobraź sobie że nikt w księdza nie wierzy, mało tego, nie ma takie obowiązku aby w niego wierzyć. Ksiądz jest tylko narzędziem w rękach Boga i tak należy go traktować. Idąc do kościoła nie myślę o księdzu tylko o modlitwie i Bogu. Jak widać ty tego nie potrafisz. Jestem młodą osobą, chodzę regularnie do kościoła i widzę bardzo dużo młodych osób, może zmień godzinę to zobaczysz to samo co ja. Od takiego gadania jak Twoje kościół lepszy nie będzie na pewno. Piszesz na księży a sama lepsza nie jesteś.Nie bronię tu księży bo oczywiście mają sporo za uszami to nie znaczy że cały kościół jest zły. To niektórzy ludzie idą na łatwiznę i próbują usprawiedliwiać swoje lenistwo błędami innych. Nie bój się, wiara katolicka nie zginie.