po zakończeniu tej rundy wyniki się nie resetują.. więc w 2 albo 3 turze mamy szanse :)
Głosujmy nie zapominajcie bo szkoda by było.
miejsce 73;) ul rzeczki 18;) brawo!! tak dalej kochani.
Damy radę trzeba tylko się zebrać i głosować na jeden plac.
jako że nowa strona ponawiam link :)
http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/963?inv=byncu
Trochę spadliśmy - teraz miejsce 76. Ciężko jest w pierwszej setce, ale damy radę.
Aktywność głosujących na nasz plac wzrasta w godzinach rannych i wieczornych, to pewnie dlatego. Rano sprawdzałam, było 72, teraz 75. Konkurencja nie śpi...
czy ktoś czytał regulamin? są 4 etapy, do konca lipca, sierpnia itd i w kożym jest wyłaniane 25 miejscowośći, dlatego 25 miejsc pierwszych jest zaznaczone innym kolorem, wiec musimy dostać sie do 25tki, lub od 1 sierpnia bodajże wziąść sie od początku za porządne głosowanie:)ja głosuje na 3 konta, moje , meża i brata:)
Popieram pomysł. Przecież w każdym domu są jeszcze nasi najbliżsi - rodzice, rodzeństwo, dzieci, a możne dziadkowie. Każda z tych osób może mieć założone konto. Jak się w tym nie rozeznaje, wystarczy chyba, ze się zgodzi, abyśmy w jego imieniu założyli konto i głosowali. W ten sposób zwiększymy ilość głosów. Ważne, aby te osoby były świadome tego i zgadzały się na głosowanie. Pewnie wielu jest ludzi, którzy poparliby nas i chętnie głosowali, ale nie mają możliwości.
Tak,wszyscy 'sprzedajmy' swoje dane...bowiem nic nie ma za darmo!
WOW!! Co za skok!!
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Rzeczki 18 MIEJSCE 64 | LICZBA GŁOSÓW 4642
rzeczywiście nieźle w tym tygodniu powinniśmy być w I pięćdziesiątce.
halo spadamy w dol budzic sie prosze i glosowac ;)
jako że nowa strona czy byncu chce zostać lokalnym bohaterem :)
było 64 miejsce a teraz do niego brakuje 130 głosów...