tak właśnie oddałam głos ,może sie uda wygrać :)
a kiedy rozstrzygnięcie?
A ja od początku mam tak że oddaję głos i nawet po odświeżeniu strony jak patrzę na punktacje to sie ona nie zwiększa.Może naliczaja głosy z opóźnieniem?
Martik-oddano 2232 głosy,aktualnie 82 miejsce (premiowane).Pozdrawiam
Zaszyłem się w głuszy (żartuję). A poważnie-teraz sprawdzałem jeszcze raz i wynik się nie zmienił.
Aktualnie Ostrowiec na 81 miejscu,2395 oddanych głosów.Tak trzymać!
podciagam temat, byśmy nie zapomnieli. Codziennie oddaje głosy, jest jeszcze miesiac głosowania, może damy radę.
no ładnie! coraz wyżej 76 miejsce 2667 głosów :)
zobaczcie na pierwszą "10" - same wiochy.. aż wstyd że kilkudziesięcio lub kilkusettysięczne miasta są za nimi...
Głosujcie, głosujcie. ja tez zagłosowałam powiem wszystkim znajomym i na fejsie trzeba dac linka. oczywiscie ze mamy szanse brakuje nam ok 2500 głosow. to nie jest duzo. zorganizujmy sie a napewno damy rade. wystarczy, ze jedna cała instytucja by zagłosowała np. UM. fajnie bylo by narescie cos zrobic. pozdrawiam
UM to niech nie głosuje tylko sam te place wybuduje:):):):)
może niech ktoś kumaty stworzy wydarzenie na fb. każdy będzie mógł do niego zapraszać swoich znajomych przez co więcej ludzi się dowie o akcji.
Inne miasta już to zrobiły: http://www.facebook.com/search.php?q=100%20plac%C3%B3w&init=quick&tas=0.07732077894133282
głos oddany, staram sie oddawac głos codziennie. Namawiam wszystkich;)
również namawiam wszystkich.Może admin da jakąś reklamę na stronie forum ostrowiec ....