Zmęczona wracam z wesela ale zagłosuję:)up
Zgadzam sie z tym calkowicie. Plac zabaw dla maluchow w Czestocicach to totalna porazka. Moglby ktos sie w koncu tym zainteresowac:(
Oooo tak,robią "wielkie inwestycje" w dolnej części miasta-hala sportowa,stary zoz,a co z dziećmi????Czy te maluchy są gorsze od innych?Dlaczego w Częstocicach nikt o tym nie pomyśli?Młodych małżeństw z dzieciakami jest tam naprawdę sporo,tylko co mają tam robić?Do parku iść,gdzie na każdej ławce pijaki siedzą i wino piją???Po zarośniętych stawach spacerować???Gdzie znalezienie ścieżki wśród tych gąszczy nawet znaleźć nie można???Pakować maluszki w autobus i do miasta na plac zabaw wozić?Władzo-może się tym zajmiecie,co???
ale tam trudno sie zalogować....Próbuję dalej
gutwin wrescie w 99 mamay już 1379 głosów dziekujemy bardzo oddajcie nadal głosy dla nas !!!
W małej społeczności łatwiej by sie zjednoczyc. A tutaj cóz, nie zagłosuje bo moje dziecko i tak tam nie bedzie chodziło na plac zabaw. Typowe myslenie. Ja tam klikam, w nas siła.:)
Do Gutwinu też mam daleko ale oczywiście oddaję swój głos i popieram:)
a ja oddam głos co mi tam przynajmniej jak będę jechac tam tamtędy to zmyśla ze oddałam głos
fajnie, głosowanie nabrało przyspieszenia - miejsce 90.
ja mam problem z oddanie m głosu od rana błąd na stronie.Wy tez tak macie?
obecnie miejsce 95 - 1637 głosów, głosujmy!!!
próbowałam oddać głos niestety nie znajduje ostrowca czegoś tu nie rozumię...
Najwyższy czas powtórzyć link, coby po stronach wątku nie błądzić:
http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/963?inv=byncu
Do bojuuuuuu :)
Po prawej stronie są wyniki "na bieżąco":
91 Ostrowiec Świętokrzyski głosów: 1699
Środkowa kolumna się trochę później aktualizuje:
MIEJSCE 95 | LICZBA GŁOSÓW 1650