ja tez głosuje na gutwin dołączcie do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,Głosowanie odbywać się będzie w czterech etapach. W ramach każdego z etapów głosujący będą mogli oddawać swoje głosy na lokalizacje, które ich zdaniem zasługują na wybudowanie na ich terenie placu zabaw. Po każdym etapie wybranych zostanie 25 (dwadzieścia pięć) lokalizacji (w ostatnim czwartym etapie wybrane zostaną 23 (dwadzieścia trzy) lokalizacje), które zdobyły największą liczbę głosów. Jeśli gminy (spółdzielnie mieszkaniowe), których lokalizacje uzyskały największą liczbę głosów w Głosowaniu w ramach danego etapu spełnią wszystkie warunki przewidziane w Regulaminie Konkursu „100 placów zabaw na 100 lat NIVEA” wówczas na terenie przedmiotowych lokalizacji Fundator Nagród wybuduje place zabaw."
do dwudziestki piatki raczej sie nie dostaniemy...
Gdyby połowa osób przegladajacych to forum zagłosowała to by się udało:)
Ja codziennie klikam.
A ja zachęcam moich sąsiadów, rodzinę. Jeśli aktywność głosujących będzie nieco większa, to może się udać. Pierwsza tura głosowania trwa do 31 lipca.
Podeślijcie znajomym ,to jest możliwe,że się dostaniemy,ale więcej ludzi musi głosowac
http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/963#
To jest bez senu, trzeba sie znaleźć w pierwszej 25 żeby wybudowali plac zabaw. Ja głosuję choc mam daleko na gutwin, a rodzice dzieci uczęszczających do szkoły na gutwinie mają sprawę w d... Ile dzieci chodzi do tej szkoły, zanizajac wyliczenia niech chodzi 200 każde ma rodziców, bacie dziadków, znajomych niech każde dziecko namówi na głosowanie 2 osoby codziennie przez tydzień to jest 1400 głosów. Ledwo przekroczyliśmy tysiac. Skoro rodzicom i i dzieciom z gutwinu nie zależy to naprawdę szkoda na nich czasu. a podobno nawet szkoła rozdawała informacje o głosowaniu. Kurcze nawet taka wioska jak Rzeczniów ma kilka razy wiećej głosów. W sierpniu bedzie następna tura i trzeba wybrać plac w innym miejscu i na niego głosowac już od pierwszego.
Proponuję skupić sie w następnej turze na placu zabaw przy przedszkolu nr 16 ja w każdym razie tak zamierzam głosować i będę namawiać rodziców dzieci z tego przedszkola oraz wszystkich znajomych.
Nawet jeśli teraz się nie uda to nic nas nie kosztuje oddanie głosu. Może w następnej turze pójdzie nam lepiej :)
Nie no oczywiscie ja do końca tej tury będę głosowac na gutwin, dokłądnie nic mnie to nie kosztuję. Ale w drugiej turze zamierzam głosowac na przedszkole.
A ja proponuję następną turę na plac zabaw na ul.Górnej,tj przy szkole nr 8,tam naprawdę przydałoby się coś zrobić dla tamtejszych dzieci.Nie oszukujmy się,dzieci z Gutwinu mają świetny plac zabaw przy stawach,a tam,w Częstocicach ledwo huśtawka przy muzeum.
A ja myślę, że nie jest tak źle. Z dnia na dzień przybywa więcej głosów, a w rankingu plac przy ul. Rzeczki codziennie przesuwa się dość szybo do przodu, bo wczoraj było 147 miejsce, a teraz 119.
A dziś w kościele na Gutwinie też było ogłoszenie o konkursie na plac zabaw. Ksiądz w imieniu szkoły zachęcał do głosowania, rozdawali też kartki z adresem. Widać, że szkole zależy. Może mieszkańcy im pomogą.