Wszyscy macie rację,od kilku dni wklejam tu linki i staram się aby codziennie wątek był widoczny dla forumowiczów co by nie zapomnieli głosować. Przykre że ktoś zgłasza plac a nie potrafi go wypromować a do tego nawet nie potrzeba z domu wychodzić. Pułanki pną się w górę więc wesprzyjmy ich bo widać że u nich coś się dzieje i docenią nasze starania.
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 312 | LICZBA GŁOSÓW 4901
http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/961
Mogę spamować :)
Większość zapewne wie ,ze część z nas ma jakąś pule kont na nivea .Do momentu kiedy były żywotnie zainteresowane głosowały ,teraz nie mają już takiej potrzeby i chęci bo to zajmuje trochę czasu .Na Pulankach jest tyle bloków a jakoś osoby tam mieszkające nie umieją się skrzyknąć .Na Focha pociągnęło plac kilka pań ,oczywiście inni też wsparli glosując nie mniej zobaczcie jak siadło przy tym placu. Jakaś osoba się oburzyła ,że wspomniałem Jarka W -jeżeli to dla dobra miasta i dzieci to chyba warto i po każdą szanse sięgnąć .Taki mops chodzi po kupie ludzi część ma internet lub dzieci ,jak nie ma internetu może glosować z bibliotek .
Ja dowiedziałem się o tym konkursie z radia Opatów które słuchał mój ojciec na działce .
Przydała by się pomoc innych szkół i ich dyrekcji to bardzo duża populacja w mieście .
U mnie w szkole Dyrektorka dała informację na radzie, trójki klasowe przekazały informację rodzicom i co .... jeden wielki guzik. Dalej uważam, że urzędników nie powinno się przymuszać. Jakby nie było podajemy własne dane i do tego nikt nie powinien być zmuszany. No chyba, że dyrekcja pracowników szkoły :D
No to zagłosowałam, razem z babciami, dziadkami i nawet prababcią . Jeszcze nie widać na głównym wyświetlaczu, ale jest już 5209 głosów
Wstajemy i głosujemy
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 298 | LICZBA GŁOSÓW 5195
Jeśli chodzi o prasę, to owszem publikowała artykuły promujące akcję, ale na wniosek i prośbę dyrektorek szkół na Gutwinie i Focha. Inne akcje promujące konkurs i zachęcające do głosowania - plakaty, ogłoszenia w kościołach, na targowicy tez były i ich inicjatywy. To świadczy o ich zaangażowaniu. Nie wystarczy tylko zgłosić szkołę czy przedszkole do konkursu i liczyć na to, że jakoś to będzie.
Teraz ludzie z Pułanek mają szansę pokazać, jak bardzo chcą mieć plac zabaw. Dużą aktywnością powinny też wykazać się nauczycielki przedszkola. A może poprosić o pomoc szkołę osiedlową? Wprawdzie też startują w tym konkursie, ale raczej szans nie mają. Gdyby dyrektorki się dogadały, byłby wspólny plac na Pułankach. Może warto sobie pomóc?
Ja już swój głos oddałam - i na plac zabaw i w wyborach. Zachęcam innych.
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 294 | LICZBA GŁOSÓW 5332
Super że znów jest z nami Pani Grażyna!! Jest prawdziwym lokalnym bohaterem!! Widzę że walczymy jak dawniej :)) Dobry początek dnia aż miło głosować jak się wie że takie jest wsparcie!! Nie spodziewałam się że Nasza mieścina jest tak zgrana :))
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 289 | LICZBA GŁOSÓW 5554
Mamy bardzo pod górkę, żeby nadgonić trzeba co najmniej 4 tys. głosów dziennie. Ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego.
Ciocia , dziadkowie, babcie, prababcia no i ja zagłosowaliśmy.
Staruszkowie zagłosowali, a co z młodzieżą? Wstajemy głosujemy :)
Betii co prawda do młodzieży to ja już niestety się nie zaliczam ale oczywiście głosuję :)) Jak skończy się ta tura to będzie mi brakować tego konkursu :/
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 288 | LICZBA GŁOSÓW 5580
Gdyby ktoś miał czas ,chwilę dostęp do szkół i dało by się nakleić na czas konkursu coś w rodzaju sporej ulotki to by dało szanse ,tym bardziej ,że szkołach jest chyba zazwyczaj net ,tu by się przydała pomoc nauczycieli inaczej nie da się przekroczyć pewnej bariery czasu ,po prostu go braknie .
Drogi Panie, droga Pani,
Nasze życie jest do bani
Bo plac zabaw jest malutki
I stąd wszystkie nasze smutki.
Zostań dzieci przyjacielem
Czasu to nie zajmie wiele.
Byśmy super placyk miały
Oddaj proszę głosik mały.
Zachęć babcię, zachęć ciocię
I już będzie po kłopocie.
Wesprzyj to marzenie nasze,
No i pokaż że masz klasę.
Dzieciaki z osiedlowej paki :)
/ktoś się napracował, to szkoda, żeby się zmarnowało, więc podaję dalej/
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 280 | LICZBA GŁOSÓW 5763
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 275 | LICZBA GŁOSÓW 5935
Coraz lepiej ! Nastepne 5 oczek w gore !
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 269 | LICZBA GŁOSÓW 6048
Jupi :D i znów Heca hehe Dzieciaki mają radość z placów a My staruszkowie z głosowania :))