No moi drodzy jesteśmy na 23 miejscu. Obyśmy się utrzymali do końca września. :-) Głosujemy, głosujemy. Dalej tak trzymać. Pamiętajcie jednak, że konkurencia nie śpi. Depczą nam po piętach!. Razem damy radę. Dzięki za głosy oddane do tej pory i prosimy o więcej.
Forumowicze co Wy na to żeby utrzymać plac na Focha w 25-ce a jednocześnie zacząć głosować i promować kolejny plac?...wydaje mi się jednak że plac z Częstocic nie ma szans. Piszcie swoje opinie, musimy szybko zacząć działać, ja zaraz wkleję jak wygląda sytuacja z innych placów.
1) Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Ogrody 27 MIEJSCE 1366 | LICZBA GŁOSÓW 47
2)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Pułanki 6 MIEJSCE 462 | LICZBA GŁOSÓW 2734
3)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, os. Słoneczne 28 MIEJSCE 1433 | LICZBA GŁOSÓW 21
4)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. akademicka 20 MIEJSCE 1184 | LICZBA GŁOSÓW 197
5)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Górna 3 MIEJSCE 1157 | LICZBA GŁOSÓW 230
6)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Niewiadoma 19 MIEJSCE 1377 | LICZBA GŁOSÓW 41
7)Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Trzeciaków 35 MIEJSCE 667 | LICZBA GŁOSÓW 1473
Pułanki i Trzeciaków mają największe szanse.
Jankam no ryzyko jest. Może poczekajmy jeszcze parę dni a w między czasie podejmiemy decyzję na kogo dalej będziemy głosować.
Zgadzam się jeśli już to Pułanki 6 .Ale nie ma szans już dalsze głosowanie za mało czasu .
Tatar jeszcze następny miesiąc przed nami :)
już 19 miejsce :-)
co do dalszego głosowania - ja też jestem za placem na Pułankach,
A ja dalej jestem za czestocicami. Powiedzmy sobie szczerze Pulanki mają na około place. Czestocice nie mają całkowicie nic. Różnica 1500 głosów to jest gucio bo tyle głosów oddaje sie w ciągu jednego dnia. Ja osobiście trzymam sie obietnicy. 1-gutwin, 2-focha, 3-czestocice. Bądźmy słowni
Częstocice są na 1149 miejscu, nie wiem czy będziemy mieć szansę przez ponad miesiąc, ale próbujmy - zawsze trzeba mieć nadzieję
no więc do głosowania!!!
Częstocice plac
angażować społeczeństwo, mieszkańców!!!