Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 128 | LICZBA GŁOSÓW 16076
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/1414
przez dwa dni tylko o dwa miejsca w górę :(( ja nie jestem z okolic Focha a głosuję codziennie i non stop wklejam link dla tego placu, jestem rozczarowana że harcerze którzy tak prosili o głosy nie pracują nad tym tutaj i nie zachęcaja w żaden sposób forumowiczów do głosowania, ciekawe czy w ogóle gdzieś to rozgłaszają?
Dzięki Ci GoodbyaAppetite, jankam, Rodki i martik za wklejanie linków z aktualną naszą miejscówką. My harcerze głosujemy caaaały czas. Niestety przez dwa tygodnie nie można było dodać komentarza gdyż nie byliśmy (jak większość z nas zalogowana). A na rejestrację czeka się dwa tygodnie!!!! Pewnie wiekszość Z WAS głosujących zauważyła, że coraz mniej komentarzy ale cóż...ADMIN....NA STRAŻY STOI...Ciekawe ..wcześniej tego nie było...
A wracając do sprawy cieszymy się , że mieszkańcy Ostrowca nie odpuścili i głosują. Dzięki Wam bardzo. Prosimy o więcej głosów. Damy radę tylko musimy wszyscy...Czuwaj. Jako harcerz będę się ukazywać i motywować do głosowania.
Damy, damy, damy radę .
Czołem. Jestem uzależniona od ...głosowania....he he he. Ale wiem, że nie tylko ja. Pozdro dla wszystkich głosujących :-)
Damy radę z pewnością! Jeżeli nie w tej rundzie to w następnej. Szkoda bo obiecaliśmy trzecią turę Częstocicom. Ale czsami zdarzają się cuda....
Wzywam i zapraszam wszystkich mieszkańców do głsowania. Do przodu...do przodu...trochę wolno ale w przód. Pozdro. Spotkamy się wieczorkiem.
Niestety stoimy w miejscu, nadal jest 119 miejsce dzisiaj. Poprosili mnie o weryfikację konta i podanie nr kom he he ale wszystko jest ok, głosuję też z konta męża ale na szczęście mamy dwa różne adresy e mail.
A właśnie...czemu akurat przy wypowiedzeniu się na tym wątku trzeba być zalogowanym i do tego mieć zweryfikowanego e maila? Wie ktoś? Dziwne to i masakrycznie niesprawiedliwe. Robimy tutaj coś dla dzieci a tak nas ograniczają a gdzie indziej można pisać o pierdołach bez żadnego logowania się!! Co jest admin??
Stoimy w miejscu. Martwie się...że nie zdążymy. No chyba, że w III turze. Szkoda byłoby naszego zaparcia i zapału. No ale cóż...samo życie. Ciekawe gdzie są Ci, którzy głosowali wcześniej. Może wyjechali na wakacje...ale z dalszych zakątków też można głosować. Apeluję - pomóżcie nam. Niech nam pięknieje każdy zakątek naszego miasta! A taki plac zabaw...no cóż marzenie dziaciaków.
szkoda, że zmieniły się zasady zabawy w trakcie głosowania. Mam na myśli wpisywanie komentarzy pod naszym hasłem Nivea. Podzielam Twoje wątpliwości GoodbayApepetite. Może ADMIN nam odpowie na pytanie: dlaczego własnie teraz taki nadzór nad naszym wątkiem? jakieś nowości o któych nic nie wiemy? Czy naprawdę komuś przeszkadzało, że na forum naszego miasta podtrzymywaliśmy się "na duchu"?, dodawaliśmy sobie otuchy? no i się motywowaliśmy się do pracy? Fajnie by było gdyby Ci któzy głosują choś na chwilkę mogliby tu wpaśc i napisac kilka miłych i krzepiących słów? Admin może odpowiesz nam na pytania? Czekamy. Pozdro.
Głosów przybywa ale my stoimy w miejscu bo i konkurencja nie śpi a może gdzieś znajdą się nie uczciwie oddane głosy jak w poprzedniej turze i wskoczymy do góry...potrzebny nam cud!! Szkoda że Ci którzy potrzebowali głosów na Gutwin teraz odwrócili się tyłkiem mimo iż była umowa. A co do admina to jest takie powiedzenie...... się nie rusza bo jeszcze gorzej śmierdzi. Założyłam wątek w sprawie nieuczciwego traktowania na tym forum a on zniknął po 10 minutach...ehhh. Ciekawe za ile usunie ten mój post.
MIEJSCE 116.
Ostrowiec Świętokrzyski głosów: 19724
Rzeczywiście mozolnie idzie, najpewniej powalczymy w kolejnej turze. Ale nie upadajmy na duchu. Na przekór Admin-owi i tym, którym znudziło się głosowanie - codziennie głosuję za siebie, męża, syna, mamę, i kilka innych osób. Moi sąsiedzi również. I zachęcam wszystkich- GŁOSUJMY!!!
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/1414
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 114 | LICZBA GŁOSÓW 20222