Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 153 | LICZBA GŁOSÓW 11334
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 138 | LICZBA GŁOSÓW 13266
Idzie nam dobrze ale mogłoby być lepiej!! W takim tempie chyba nie uda nam się dojść do 25 miejsca w 20 dni :( Gdzie Ci wszyscy co głosowali na Rzeczki? Głosujcie!
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/1414
Tylko zeby zalapac sie w nastepnej turze to trzeba byc chociaz w 50ce. Niestety Czestocicom juz raczej nie pomozemy. A szkoda bo najbardziej im ten park sie nalezal. Szkoda ze Gutwin olal sprawe. Wczesniej bylo po 3000 glosow dziennie. Teraz jest miedzy 500 a 1000. Szkoda..bo nawet za darmo i poswiecajac 3 min dziennie wies ostrowiecka nie potrafi czegos zrobic dla dzieciakow. Z calym szacunkiem dla wsi, bo maja lepsze notowania od nas. Zal
Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówcą. Jestem z Gutwinu i wiem, że codziennie na konto placu na Focha wpływa co najmniej 300 głosów ode mnie i od moich sąsiadów. Wiem, bo o tym rozmawiamy i niemal żyjemy tym głosowaniem tak, jak w I turze.
Te dane dotyczą tylko 1- 2 ulic w osiedlu. Na pewno część mieszkańców Gutwinu nie głosuje - na to nie mamy wpływu. Są przecież i tacy, którzy po swojej wygranej nie mają ochoty więcej się w to bawić- trudno. Ale jest to jednocześnie sygnał, że właśnie w tym osiedlu mieszkańcy byli najbardziej zaangażowani w głosowanie, bo im bardzo zależało. Teraz największym zaangażowaniem powinni wykazać się ludzie z rejonu szkoły nr 11. Pozostali mieszkańcy mogą jedynie w tym pomóc. Codziennie głosuję i z całego serca życzę powodzenia:)