Ok głosujemy na Focha. Mają wieksze szanse. Sś najwyżej w rankingu niz pozostali. Trzeba Im pomóc. O ile jestem dobrze poinformowana to sporo dzieci z Częstocic idzie gi gimnazjum na Focha. Czyli to tak jakby głosowali i tak dla siebie...w przyszłosci. Ale milusińscy z Częstocic o Was tez nie zapomnimy. Następne głosowanie WASZE!
ja od początku głosuję na pułanki i mam nadzieję że ktoś mi pomoże....
Ja dzisiaj oddalam swoj glos na plac zabaw na ul.Focha,poniewaz ma wieksze szanse.Lecz to w Czestocicach mieszka wiecej maluchow,ktore nie maja porzadnego miejsca do zabawy.
IMHO lepsza lokalizacja na plac zabaw to chyba dzielnica CZESTOCICE.Czekam na Wasze opinie.
Ja tez bylem bardziej za Czestocicami. Ale mam nadzieje, ze uda sie zrobic i Czestocice i Focha:) Swoją drogą ludzie weźcie sie do roboty!!! Przez cały dzien 500 głosów. Porażka. Mam wrażenie, że Gutwin olał sprawe bo przeciez ma juz park wygrany.. Mam nadzieję, że sie myle.
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 214 | LICZBA GŁOSÓW 6013
Pomimo calego mojego sceptycyzmu, jakis tam pierwiastek wiary pozostaje,ze jednak dostaniemy sie do "setki".Dlatego.....
glosujmy na ten plac zabaw,klikajmy codziennie !
Martik masz strasznie pesymistyczne podejscie:)
Przypominając:
"Odp.: 100 placów zabaw na 100 lat NIVEA
Chyba nigdy nie bedziemy nawet w pierwszej setce.Miejsce 127,glosow oddanych 976.
martik @ 2011-06-19, 15:05"
:)
Jak widzisz 19ego mielismy niecaly 1000 głosów a skonczylismy mając prawie 48000 i 25 miejsce. Wiec warto i szczerze wierze, ze uda nam sie zdobyc jeszcze oprocz Focha plac dla maluchów z Czestocic.
Pod warunkiem, ze nie stracimy zapału.
Gutwin - nie bądźcie obojetni teraz!!
Głosujcie!! wskoczyliśmy już o ponad 50 miejsc w 3 dni :)
Chciałam dla ułatwienia skopiować link do placu zabaw przy ul. Focha ale niestety nie da się :( jeśli komuś się uda to wklejcie go będzie nam łatwiej.
Polska,Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Focha 3 MIEJSCE 178 | LICZBA GŁOSÓW 8146
:))