ratunku!!!!!! spadamy 39 miejsce
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/963
nie ma się co przejmować :) głosy są w jakiś dziwny sposób naliczane.. teraz naliczyli lawinę głosów innym, a za jakiś czas naliczą nam, być może nawet będzie 37 miejsce :)
Trzeba uważać pod koniec bo wtedy każdy skumuluje siły i nagle nawet z pierwszego miejsca można spaść bardzo nisko.
12793 glosiki
A ja myślę, że te wszystkie głosy, to mają taki wpływ na powstanie w/w placu zabaw, jak my dzisiaj na pogodę!
Chcecie słońce, to glosujcie :) !!!!
Taki sam wpływ macie na budowę placu :) :) :)
Gościu z 10:15.. zgadza się, nie mają znaczenia ale tylko wtedy jak zarządca placu na którym miałby powstać plac oleje sprawę i nie złoży odpowiednich dokumentów, a wiadomo tu jest Polska i czasami biurokracja może wszystko zawalić...
Biurokracja-to jeszcze nic!
UKŁADY, UKŁADY, UKŁADY !!!
no to chyba ten caly zarzadca placu wie ze pol ostrowca i okolice glosuja akurat wlasnie na ten plac..i nie zostawi tego ot tak..
Zaglądam tu co kilka dni i widzę, że naprawdę ludzie nie mają nic do roboty. Jedni i Ci sami piszą i piszą... bardzo łatwo to załapać. Ekscytujecie się głupotami.... a do roboty!!!!!!! Ja właśnie to mam zamiar zrobić, bo już mierzło czytanie tych głupot. Podejrzewam, że przynajmniej połowa z Was siedzi w "pracy" (urzędy, przedszkola, szkoły!!!) i zamiast robić coś konkretnego, umieracie z nudów!!!
zgadza sie gosciu z 10:34 jestem w pracy i zbijam bąki, wec chociaz głosy oddaje na plac zabaw dla dzieci o!
Glosujcie a coś osiągniemy .Jakie układy????????eh ludzie to ma być zabawa a nie konkurs do urzędu miasta.
Jesteś niesprawiedliwy- to tylko znaczy ,że w ostrowiakach jest potencjał , szkoda ,że tyle pary idzie w tak małym celu,gdyby tak w wybory prezydenckie miasta to może nie byłoby tak żle,jak jest