dla mnie plac na rzeczkach tez jest nie po drodze, w drugiej czesci miasta, ale głosuje bo inaczej to nawet jednego nie bedziemy miec.
Ja również głosuję na Gutwin choć mieszkam na Rosochach , ale nie mam taktyki jak Mamuś typowy pies ogrodnika............
9886 glosow,4 msce, tak 3mac:)
Jak to możliwe że miejscowości mające 3-4tyś. mieszkańców mają tyle głosów?czy jest jakiś system głosowania????????
Zgadzam sie w pelni z Toba gosciu z 23:39. Przez takie osoby nasze miasto jest takie zawistne. "Głosowaliśmy na was, nie wierząc że nam też sie może udać" - jakich was? Glosujesz na dzieci, nie na nas. Ja mam do tego parku jakies 20 km i nie wiem czy kiedykolwiek tam bede. Jedak ciesze sie i glosuje ze mozna cokolwiek zrobic dla dzieciakow i to jeszcze za darmo. Obojetnie czy to sa Rzeczki, Denkow czy Trzeciakow
z taką siłą damy rade, teraz do końca lipca głosujemy na rzeczki, potem w 2 etapie na denków lub trzeciaków, w sumie jest 4 etapy w kazdym wygrywa 25 placy, nie jest powiedziane , ze nie mogą być 2 lub wiecej w jednej miejscowosi, a małe miasteczka łątwiej sie jednocza , walcza o jedno, w dużych , kazdemu cos nie pasujme, popatrzcie,wogóle nie ma duzych miast na liście, pozdrawiam, i niech nas nic nie porózni, w zgodzie siła, pomóżcie rzeczkom, my pomożemy denkowowi:)osobiście moze z raz sie przejade zobaczyc, zadne nie jest mi po drodze, pomimo to głosuje na 3 konta
będą jaja jak wygramy plac a tu przyjedzie ekipa wkopie huśtawke i pojedzie :D
To jest bardzo prawdopodobne. Może 2 huśtawki wkopią. Chyba że ktoś wie skądś, jakie mają być te place zabaw?
znalazłem takie info:
Place zabaw będące nagrodami w konkursie NIVEA składają się m.in. z: dwóch wieloelementowych zestawów zabawowych, jednego elementu sprawnościowego, dwóch huśtawek, dwóch bujaków sprężynowych, karuzeli, piaskownicy.
ja słyszałam kiedys w dzien dobry tvn jak facet mowil co bedzie na tych placach. Pokazywali zdjecia tych placów, wyglądało naprawde fajnie. Dla starszych dzieci były jakies scianki wspinaczkowe, dla młodszych zjezdzalnie itp. I wielki napis nivea na gorze zjezdzalni.
zakładajcie wiecej kont- nie glosujcie tylko z jednego!
Namawiajcie znajomych!