100-lecie Niepodległości - przez wiele lat świętowaliśmy odzyskanie Niepodległości. Godnie, wspólnie, razem. Teraz to już nie jest święto to zawłaszczony dzień do eskalacji nienawiści, pokazania kto jest "prawdziwym" a kto "mordą zdradziecką". CHAMSTWO, BANDYTYZM - to atrybuty marszy ostatnich lat. Żenada i wstyd - może nie jestem Polakiem?
Najpierw zapraszają, a potem się wycofują tylnymi drzwiami. Kto to taki ?
Oficjalne obchody, to prawie szkolna akademia. Wstyd i dziadostwo. Macie dzień wolny by skopać ogródek na zimę.
I jest kolejny podział społeczeństwa - na tych co mają wolne i tych co mają (!!!) pracować. Tym co pracują 12 XI nikt większej kasy za to nie wypłaci.
Polakom jak widać nie da się dogodzić. Co by nie robić będzie źle.
Rejs jachtem dookoła świata nieudany, marsz w stolicy nieudany, może konwój rządowych limuzyn chociaż zorganizować do Częstochowy.
Ty masz jakieś urojenia, typie? Sam rozniecasz nienawiść i podział społeczeństwa. Chcesz żyć godnie, wspólnie, razem to weź się ogarnij i zaprezentuj innym jak to robić. Jeśli nie jesteś w stanie to na leczenie do psychiatry, albo przynajmniej nie siej fermentu publicznie. Przez takie jednostki, mające żal do władzy spowodowany niszczeniem pokomunistycznego betonu, ucinaniem UBeckich jemeryturek, bądź przez opłacanych ruskich/niemieckich trolli, w tym państwie będzie panowała ciemnota, zacofanie, nienawiść.
Postkomunistyczne ryje siedza na Forum , zieja nienawiscia i opluwaja rzad PIS na wszelkie mozliwe sposoby. Nawet 100 Lecie niepodlegosci wykorzystuja w tym celu.
Proszę przedstawić tak huczny plan obchodów państwowych Dnia Niepodległości, bi jakoś nigdzie nie mogę znaleźć
Z tego co się orientuje to każdy będzie go obchodził jak będzie chciał, ale przy tak wielkim świecie należałoby w jakiś szególny, wspólny, sposób uczcić niebylejaką rocznice
Składanie wieńców , marszsz ONRu mamy cor roku. A tu na stulecie Rząd i Prezydent się nie popisali
No odezwała się pisowska kultura.
12:12 - współczuję Ci. Naprawdę żałuję takich ludzi.
Jak opluwają to nie bez powodu. Nie jestem postkumunistą. Może więcej zrobiłem niż ty aby było lepiej, aby można było wyjść na ulicę i nie zostać nazywanym "ścierwem" przy akceptacji obecnej władzy.
Za poprzedniej władzy to dopiero było strach wyjść na ulicę, wieczne burdy, prowokacje, palenie budek (bo taka była koncepcja) itd. Miałem się nie odzywać w tym wątku ale krew człowieka zalewa jak czyta się takie bzdury jak wypisujesz.
jaka to jest niepodległość jal sam morawiecki powiedział że jesteśmy własnością zarządzaną przez kogoś z zachodu?
Nawet nie będzie żadnego zagranicznego przywódcy na obchodach ale plama!