Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: 100-dniówka - 2013 r. - szukam partnera

studniówka nie zaliczona matura nie zdana:)

to jest w zamian pójscia z ta laska na studniówke

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

studniowka nie przeruchana-matura nie zdana :)

Gość_v3
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: 100-dniówka - 2013 r. - szukam partnera

Witam! Jestem 23-letnim studentem mieszkającym na Śląsku. Mam 178 cm wzrostu. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru, zawsze emanującą optymizmem. Szybko nawiązuję kontakty;)

Jeżeli wybierasz się na wesele bądź studniówkę a brakuje Ci towarzysza do zabawy to zapraszam ;) Chętnie i bezinteresownie Ci pomogę;) Jestem osobą kulturalną, umiejącą się zachować w towarzystwie. Taniec towarzyski nie jest mi obcy. Można ze mną porozmawiać na każdy temat;) Masz więcej pytań? Napisz!

gg: 15581836 lub mail: twisterdance@wp.pl

Z przyjemnością udzielę informacji.

W grę wchodzi także spotkanie w realu.

Jestem osobą mobilną - mogę dojechać nawet 200 - 300 km. Zapraszam do kontaktu zainteresowane dziewczyny;) Wspólna zabawa jest zdecydowanie lepsza niż w pojedynkę..

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

W jakim mieście będzie się odbywać ten bal ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

hehe tak wszedłem tutaj z ciekawości wspominając moją 100dniówkę echhhh.... ale się rozmarzyłem... to były czasy i tak czytam i się śmieję Bydgoszcz,Lublin,Toruń,Śląsk.No ludzie!!!! Faktycznie ostrowczanki są bardzo ładne ale na prawdę nic tam sobie nie możecie znaleźć że musicie szukać na ostrowieckim forum?

Gość_yyyy...ja już po
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Cześć! Jeśli jakaś dziewczyna z woj. Śląskiego lub pobliskich okolic nie ma z kim iść na studniówkę to niech napisze do mnie. 177cm wzrostu, ciemny blondyn o piwnych oczach, jeśli Ci się spodobam, to jeszcze lepiej, mogę przesłać zdjęcie, chętnie się spotkam. Zawsze służę pomocą, piszcie na mail: partner.na.bal@wp.pl pozdrawiam J

jestem mobilny - mogę dojechać wszędzie

Gość_mateusz
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Chętnie potowarzyszę na studniówce w województwie opolskim lub województwie śląskim. Jestem z Kędzierzyna-Koźla ale na pewno się dogadamy bo mam samochód więc mogę przyjechać , zawieść i przywieść Cie z imprezy. Mam 24 lata, 175 cm wzrostu, szczupły, nie palę , nie piję i nie przeklinam. Umię przeciętnie tańczyć i lubię kulturalną zabawę więc możemy przetańczyć całą noc . Kolor koszuli i krawatu dostosuję wg Twojej prośby aby dopasować się do Ciebie. Jesli zechcesz to bez problemu możemy się spotkać przed imprezą abyś mogła ostatecznie podjąć decyzję czy chcesz mnie ze sobą zabrać. Kto pyta nie błądzi więc napisz na mjulian@interia.pl lub gg 2576409 a odpowiem na wszystkie Twoje pytania.

Gość_Julian
      Zgłoś
      Odpowiedz

Witam wysoki (184cm) , przystojny zielonooki brunet z Kielc chętnie potowarzyszy jakiejś miłej i ładnej dziewczynie na studniówce z Kielc lub okolic jeśli jesteś zainteresowana zostaw do siebie jakiś kontakt mogę wysłać zdjęcie jeśli Ty wyślesz pierwsza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Witam.

Jeśli to nadal aktualne to jestem zaintresowany.

Chciałbym się tylko dowiedzieć wszystkiego co powinienem wiedzieć na ten temat.

Zdjęcie wyśle po odpowiedzi.

Pozdrawiam

Gość_carl
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -