też szukam partnera na studniówkę ;) Lublin. 1935041
PARTNER NA KAŻDĄ OKAZJĘ!
DLA DZIEWCZYN KTÓRYM ZALEŻY NA UDANEJ ZABAWIE!
Jeżeli nie masz z kim iść na wesele, studniówkę bądź inną imprezę to napisz do mnie!
Chętnie Ci pomogę - dotrzymam Ci towarzystwa!
Mieszkam w Bielsku-Białej, mam 23 lata, 179 cm wzrostu, lubię tańczyć, nie nadużywam alkoholu, kulturalny, towarzyski, z poczuciem humoru. . .
Byłem już na kilku imprezach... napisz do mnie i dowiedz się więcej!
mój mail: twisterdance@wp.pl
oraz numer gg: 15581836
ZAPRASZAM CHĘTNE DZIEWCZYNY!
proszę tylko o poważne oferty z terenu województw Śląskiego i Małopolskiego! Mogę także dojechać dalej jeśli będzie to konieczne (woj. Opolskie, Dolnośląskie, Łódzkie, Świętokrzyskie)
(najlepiej okolice: Bielska, Czechowic, Pszczyny, Tychów, Żor, Katowic, Żywca, Skoczowa, Oświęcimia, Kęt, Andrychowa, Wadowic, Cieszyna ...)
Zabawa w moim towarzystwie jest zawsze udanaJ
Hej,podaj mi gg,jestem zainteresowany studniowka;)
Cześć. Ja jestem chętny. też jestem z okolic bdg. i tez mam w tym roku studniówkę i szukam partnerki ;) odezwij sie jak jeszcze nikogo nie znalazłaś.
Możesz napisać tutaj albo na gg, numer: 15779570
Cześć! Jeśli jakaś dziewczyna z woj. Śląskiego lub pobliskich okolic nie ma z kim iść na studniówkę to niech napisze do mnie. 177cm wzrostu, ciemny blondyn o piwnych oczach, jeśli Ci się spodobam, to jeszcze lepiej, mogę przesłać zdjęcie, chętnie się spotkam. Zawsze służę pomocą, piszcie na mail: partner.na.bal@wp.pl pozdrawiam J
witam ja jestem z bydg, czy szukasz jeszcze partnera :)
moze jakis numer gg
ja jestem chętny, pisz cela3333@wp.pl
Chętnie! :)
Pisz na mail kuba_slawinski@wp.pl
ja moge z Toba pojsc :) moj e-mail: major1025@o2.pl mam 22 lata ;p
to moze ze mna pojdziesz xd
Cześć! Jeśli jakaś dziewczyna z woj. Śląskiego lub pobliskich okolic nie ma z kim iść na studniówkę to niech napisze do mnie. 177cm wzrostu, ciemny blondyn o piwnych oczach, jeśli Ci się spodobam, to jeszcze lepiej, mogę przesłać zdjęcie, chętnie się spotkam. Zawsze służę pomocą, piszcie na mail: partner.na.bal@wp.pl pozdrawiam J
CHĘTNIE DOTRZYMAM TOWARZYSTWA DZIEWCZYNIE podczas studniówki!
W grę wchodzi Śląsk, Opolszczyzna bądź Małopolska.
Co prawda nie mam samochodu ale i tak jestem osobą bardzo mobilną ;)
A teraz trochę na mój temat:
-wzrost: 178 cm
-kolor włosów: ciemny blond
-kolor oczu: piwne
-budowa ciała: normalna, bez nadwagi i piwnego brzuszka
-wysoka prezencja
-kulturalny
-opanowany
-duże doświadczenie w tego typu imprezach
-niepalący
-alkohol w znikomych ilościach
-umiejętności tańca w parze
-inteligentny
-urodzony optymista
JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA TO NAPISZ !
Mail: partner-na-studniowke@wp.pl
znalazłaś już
nie lepiej napisać prosto z mostu że dla siebie (tzn Ciebie)?? tylko kity że dla koleżanki HAHAHA każdy tak ściemnia!