a zdjęcie " kandydatki"?:)
najlepiej napisac ze dla kolezanki a nie dla siebie HAHA
Hej!ja też szukam partnera na studniówkę,jestem z Lb
Może ktoś jest chętny????
Moje wymagania to:ładny brunet przynajmniej 180cm wzrostu,poczucie humoru...
Jestes z LBN?
Ja tez :)
Wymagania spełniam :)
studniowka nie przeruchana-matura nie zdana :)
Hej,podaj mi gg,jestem zainteresowany studniowka;)
moze jakis numer gg
to moze ze mna pojdziesz xd
Witam! Jestem 23-letnim studentem mieszkającym na Śląsku. Mam 178 cm wzrostu. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru, zawsze emanującą optymizmem. Szybko nawiązuję kontakty;)
Jeżeli wybierasz się na wesele bądź studniówkę a brakuje Ci towarzysza do zabawy to zapraszam ;) Chętnie i bezinteresownie Ci pomogę;) Jestem osobą kulturalną, umiejącą się zachować w towarzystwie. Taniec towarzyski nie jest mi obcy. Można ze mną porozmawiać na każdy temat;) Masz więcej pytań? Napisz!
gg: 15581836 lub mail: twisterdance@wp.pl
Z przyjemnością udzielę informacji.
W grę wchodzi także spotkanie w realu.
Jestem osobą mobilną - mogę dojechać nawet 200 - 300 km. Zapraszam do kontaktu zainteresowane dziewczyny;) Wspólna zabawa jest zdecydowanie lepsza niż w pojedynkę..
Witam! Jestem 23-letnim studentem mieszkającym na Śląsku. Mam 178 cm wzrostu. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru, zawsze emanującą optymizmem. Szybko nawiązuję kontakty;)
Jeżeli wybierasz się na wesele bądź studniówkę a brakuje Ci towarzysza do zabawy to zapraszam ;) Chętnie i bezinteresownie Ci pomogę;) Jestem osobą kulturalną, umiejącą się zachować w towarzystwie. Taniec towarzyski nie jest mi obcy. Można ze mną porozmawiać na każdy temat;) Masz więcej pytań? Napisz!
gg: 15581836 lub mail: twisterdance@wp.pl
Z przyjemnością udzielę informacji.
W grę wchodzi także spotkanie w realu.
Jestem osobą mobilną - mogę dojechać nawet 200 - 300 km. Zapraszam do kontaktu zainteresowane dziewczyny;) Wspólna zabawa jest zdecydowanie lepsza niż w pojedynkę..
W jakim mieście będzie się odbywać ten bal ?
jestem chętny na te imprezę, lobię gorzale i papierochy domowej roboty
rychu :)
ja jestem chętny, pisz cela3333@wp.pl
Jestem chętny-mam 23cm.
Chętnie potowarzyszę na studniówce w województwie opolskim lub województwie śląskim. Jestem z Kędzierzyna-Koźla ale na pewno się dogadamy bo mam samochód więc mogę przyjechać , zawieść i przywieść Cie z imprezy. Mam 24 lata, 175 cm wzrostu, szczupły, nie palę , nie piję i nie przeklinam. Umię przeciętnie tańczyć i lubię kulturalną zabawę więc możemy przetańczyć całą noc . Kolor koszuli i krawatu dostosuję wg Twojej prośby aby dopasować się do Ciebie. Jesli zechcesz to bez problemu możemy się spotkać przed imprezą abyś mogła ostatecznie podjąć decyzję czy chcesz mnie ze sobą zabrać. Kto pyta nie błądzi więc napisz na mjulian@interia.pl lub gg 2576409 a odpowiem na wszystkie Twoje pytania.
Chętnie! :)
Pisz na mail kuba_slawinski@wp.pl
Witam.
Jeśli to nadal aktualne to jestem zaintresowany.
Chciałbym się tylko dowiedzieć wszystkiego co powinienem wiedzieć na ten temat.
Zdjęcie wyśle po odpowiedzi.
Pozdrawiam