Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

100-dniówka - 2013 r. - szukam partnera

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „100-dniówka - 2013 r. - szukam partnera”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: 100-dniówka - 2013 r. - szukam partnera

a zdjęcie " kandydatki"?:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

najlepiej napisac ze dla kolezanki a nie dla siebie HAHA

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Hej!ja też szukam partnera na studniówkę,jestem z Lb

Może ktoś jest chętny????

Moje wymagania to:ładny brunet przynajmniej 180cm wzrostu,poczucie humoru...

Gość_Kasia
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Jestes z LBN?

Ja tez :)

Wymagania spełniam :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

studniowka nie przeruchana-matura nie zdana :)

Gość_v3
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Hej,podaj mi gg,jestem zainteresowany studniowka;)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

moze jakis numer gg

Gość_andy
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

to moze ze mna pojdziesz xd

Gość_paulina
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Witam! Jestem 23-letnim studentem mieszkającym na Śląsku. Mam 178 cm wzrostu. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru, zawsze emanującą optymizmem. Szybko nawiązuję kontakty;)

Jeżeli wybierasz się na wesele bądź studniówkę a brakuje Ci towarzysza do zabawy to zapraszam ;) Chętnie i bezinteresownie Ci pomogę;) Jestem osobą kulturalną, umiejącą się zachować w towarzystwie. Taniec towarzyski nie jest mi obcy. Można ze mną porozmawiać na każdy temat;) Masz więcej pytań? Napisz!

gg: 15581836 lub mail: twisterdance@wp.pl

Z przyjemnością udzielę informacji.

W grę wchodzi także spotkanie w realu.

Jestem osobą mobilną - mogę dojechać nawet 200 - 300 km. Zapraszam do kontaktu zainteresowane dziewczyny;) Wspólna zabawa jest zdecydowanie lepsza niż w pojedynkę..

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Witam! Jestem 23-letnim studentem mieszkającym na Śląsku. Mam 178 cm wzrostu. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru, zawsze emanującą optymizmem. Szybko nawiązuję kontakty;)

Jeżeli wybierasz się na wesele bądź studniówkę a brakuje Ci towarzysza do zabawy to zapraszam ;) Chętnie i bezinteresownie Ci pomogę;) Jestem osobą kulturalną, umiejącą się zachować w towarzystwie. Taniec towarzyski nie jest mi obcy. Można ze mną porozmawiać na każdy temat;) Masz więcej pytań? Napisz!

gg: 15581836 lub mail: twisterdance@wp.pl

Z przyjemnością udzielę informacji.

W grę wchodzi także spotkanie w realu.

Jestem osobą mobilną - mogę dojechać nawet 200 - 300 km. Zapraszam do kontaktu zainteresowane dziewczyny;) Wspólna zabawa jest zdecydowanie lepsza niż w pojedynkę..

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

W jakim mieście będzie się odbywać ten bal ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

jestem chętny na te imprezę, lobię gorzale i papierochy domowej roboty

rychu :)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

ja jestem chętny, pisz cela3333@wp.pl

Gość_cela
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Jestem chętny-mam 23cm.

• w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Chętnie potowarzyszę na studniówce w województwie opolskim lub województwie śląskim. Jestem z Kędzierzyna-Koźla ale na pewno się dogadamy bo mam samochód więc mogę przyjechać , zawieść i przywieść Cie z imprezy. Mam 24 lata, 175 cm wzrostu, szczupły, nie palę , nie piję i nie przeklinam. Umię przeciętnie tańczyć i lubię kulturalną zabawę więc możemy przetańczyć całą noc . Kolor koszuli i krawatu dostosuję wg Twojej prośby aby dopasować się do Ciebie. Jesli zechcesz to bez problemu możemy się spotkać przed imprezą abyś mogła ostatecznie podjąć decyzję czy chcesz mnie ze sobą zabrać. Kto pyta nie błądzi więc napisz na mjulian@interia.pl lub gg 2576409 a odpowiem na wszystkie Twoje pytania.

Gość_Julian
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Chętnie! :)

Pisz na mail kuba_slawinski@wp.pl

Gość_Kuba1990
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Witam.

Jeśli to nadal aktualne to jestem zaintresowany.

Chciałbym się tylko dowiedzieć wszystkiego co powinienem wiedzieć na ten temat.

Zdjęcie wyśle po odpowiedzi.

Pozdrawiam

Gość_carl
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -