Ja jestem po administracji ciekawe czy będą jakieś oferty
Jesli beda oferty w administracji a kuzynka kuzynki znajomej pracuje w administacji i ma liceum to kto ma wieksze szanse na ta oferte?:)
I znowu będą stały kolejki do urzędu aż na zewnątrz ludzi gotowych sprzedać się za marny grosz, byle tylko mieć pracę. Smutny ten kraj i życie w nim jak się widzi takie sceny.
No właśnie o której godzinie trzeba być żeby dostać skierowanie?
Gościu z 15:41 zabawne wiadomo, że trzeba być o 7 rano jeśli oferty bedą od 8
Pan Stupnicki wziąłby kogoś do siebie na staz bo ten gościu jest już poborowy a przy tym taki arogancki,nerwowy,Czy ON przechodził jakieś badania specjalistyczne o przydatności do kierowania,rozmowy z ludżmi???
też sie wybieram do PUP i widze, że wszyscy będziemy się ścigać kto pierwszy dotrze do danej firmy. Ja tez studiowalam administracjevi szukam czegos w tym kierunku. Bedzie ciezko cos dostac. ale lepsze to niz siedziec w domu, a niestety prace na umowe ciezko dostac bo skoro wiek emerytalny wydluzony to babcie i dziadki nadal beda zajmowac stanowiska na ktore przydaly by sie mlode osoby. I jak tu mlodziez ma sie rozwijać?
Do wow a jesteś świeżą absolwentką bo ja już raz odrabiałam staż kilka lat temu
ja juz 3 razy odrabialam staz ale ze wzgledu ze jestem dlugotrwale bezrobotna mogę jeszcze raz odrobic staz. Uwierzcie mi caly rok latalam za praca i jest straszna lipa. W moim kierunku nigdzie nie ma pracy. Wszystkie stanowiska są zajete przez starsze osoby. Wiec jak mamy poglebiac wiedze i umiejetnosci? A potem w ofertach pracy pisza ze chco osoby z conajmniej dwu letnim doswiadczenie. a gdzie niby mam zdobyc to doswiadczenie?
No właśnie, ale to ich niestety nie obchodzi, a na stażu nie nauczy się człowiek też wszystkiego.
@wow - najlepiej NAJPIERW znaleźć sobie firmę, w której będzie się odbywało staż, a dopiero później ustawiać się w kolejce po skierowanie. Tym bardziej, że pracodawca może na wstępie wskazać imiennie osobę, którą chce przyjąć na staż. Wymaga to jednak współpracy między pracodawcą a stażystą.
o 7 rano to już nie ma po co.Wiem ,że ludzie stoją i od 2-giej w nocy