nie błaznuj .. dobrze wiesz która partia jest Tobie tak bliska ... a w zasadzie dwie ... ta która jest tak samo Obywatelska jak kiedyś Obywatelska była Milicja .. i ta spod znaku marychy palącego kota ... nie udawaj.
I po raz kolejny masz problem ze zrozumieniem, PO jest jaka jest, ale na rynku to model najlepszy a ja "wybieram" modele sprawdzone i najlepsze. Jak w nastepnych wyborach pojawi sie model lepszy z mojego punktu widzenia to dostanie moj glos. Nie mam zwyczaju marnowac glosow na "badziewie" i "plankton"
Nawet nigdy nie śmiałem wątpić że taki znawca jak ty wybrałby badziewie. "Najlepszy model" ... co ty jeszcze wymyślisz, żeby rozbawić forum?
"Fakty i mity? .. już wszystko Ci się pomieszało ... przecież to gazeta, której właścicielem jest jeden z posłów partii tak bliskiej twojemu sercu. Chyba śpiący jesteś ponieważ już wszystko Ci się myli.
bzdury. nie tłumacz historykowi co to jest historia. jeśli ktoś udowadnia,że na jakiś dokument można patrzeć z iluś tam stron to znaczy że albo nie wie co mówi albo zwyczajnie kłamie. Obawiam się, że w twoim przypadku oba rozwiązania są właściwe.
Za komentarz z godz.21:04 "Pismenie" masz u mnie kciuka do góry! Doskonała metafora! Gośćrob2004 może ci pocałować wora,pod warunkiem,że umyje wcześniej usta.
Pozdrowienia
Po pierwsze pismen wybiera najlepszy i sprawdzony model bo ten model najlepiej go dyma. Po drugie na początku lat 90-tych ta sama opcja dymała bardzo dobrze, ale większość wybrała jeszcze lepszy model ten co dobrze kończy. Efekt jest taki, że po 22 latach transformacji jak ktoś zarabia 500 euro miesięcznie jest szczęśliwy. Jak się już zorientujesz, że jesteś dymany to dorosną młodzi, którzy cię przegłosują bo wybiorą jeszcze lepszy model. I to jest cała filozofia uwodzenia (czytaj rządzenia) w Polsce.