Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: 1 maja - komunizm nie przejdzie

Napisz cos sensownie @wsk a przekonasz sie, ze nie masz racji - kocham wszystkich "inaczej myslacych" niezaleznie od barw politycznych.

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

rob2004 - dzięki Tobie wierzę w Polskę i ideały, które nam są bliskie. Fajny z ciebie chłop!!! Pamietaj, ze za poglady normalne, typu: chlopak, dziewczyna - noralna rodzina bedziemy spychani,ze jestesmy malo postepowi,ale trzymaj sie tej drogi,bo mamy takie samo spojrzenie na POLSKĘ! pZDRAWIAM GORĄCO, pS. OBY WIECEJ MLODYCH BYLO W NASZYM KRAJU Z TAKIMI POGLADAMI JAK TY!

Gość_normalny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: 1 maja - komunizm nie przejdzie

pismen - ty w ogóle kochasz inaczej myślących, inaczej kochających i co tam jeszcze inaczej.

Cała myśląca Polska wie jak było 11 listopada w Warszawie. Moje relacje pisane na gorąco tuz po Marszu znajdziesz na kilku stronach internetowych różnych grup i stowarzyszeń.

Pisałem otwarcie nie koloryzując i nie broniąc tych, którzy dali się sprowokować. Ale ja wiem jak było ponieważ byłem tam na miejscu i na własne oczy to wszystko widziałem.

Ciekawe, że nie zastanowiła ciebie informacja (ale do tego trzeba odrobinę dobrej woli) dlaczego połowa z zatrzymanych tego dnia to byli Niemcy skoro według TVN to uczestnicy Marszu demolowali Warszawę. Z drugiej połowy (około 100 osób to Polacy) ilu z nich było uczestnikami Marszu a ilu z tzw. Kolorowej Niepodległej? Wiemy również iż część z tych zatrzymanych Polaków została przez policję zatrzymana bezpodstawnie. Tak jak Pan Da­niel Kloc pobity wcześniej przez policjanta.

Nie wierzę w twoją dobrą wolę - wierzę jednak, że znajdą się inni którzy po obejrzeniu tego filmu przestana wierzyć w oficjalne komunikaty policji.

http://www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU&feature=player_embedded

Gość_rob2004
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Czyżby, każdemu krytykującego Tuska, PO, przypisujesz łatkę PISu, ciemnogrodu etc. Nie dociera do ciebie, że ktoś może nie trawić PO i PISu, marionetek w rękach zagranicznych rządów i koncernów i zauważ łaskawie, że co polskie jest nierentowne lub już dawno zbankrutowało. Do siego roku PISmenie ;)

Gość_wsk
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Nie rozumiesz, ze nie trawie "demiurgow" niezaleznie od opcji i "nawiedzonych". A do ktorej opcji sie zaliczasz to juz wolny wybor. Swiat jest tak zly ze pozostaje ci tylko wyprawa na Marsa, o ile nie skonczyli juz naboru.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja natomiast jestem wdzięczny wszystkim tym ludziom, którzy poznali się już na Tobie i wiedzą, że jesteś osobą która nienawidzi wszystkich tych , którzy myślą inaczej od Ciebie.

Dzięki temu ujawniony został i udowodniony twój stronniczy i jednostronny sposób myślenia opluwający i oblewający żółcią wszystkich tych którzy mają inne spojrzenia na świat od ciebie.

Gość_rob2004
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Roznica miedzy nami jest prosta, ja mam swoj wlasny punkt widzenia a ty masz kalke cudzych pogladow. Ale zyj w tym "swiatku fikcji" zdrowo i dlugo @rob2004.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

twój punkt widzenia to właśnie kopia medialnej papki wlewanej do twojej głowy z domieszką żółci.

Jesteś tak samo samodzielny jak "leming" w grach komputerowych. Idealny przykład człowieka wytresowanego przez mainstreamowe media.

Poza tym zauważyłem iż zdradzasz wszelkie objawy ojkofobii.

Gość_rob2004
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

rob2004 nie ma sensu dyskutowac z pismenem,bo on za duzo czyta gazety redaktora naczelnego aarona schechtera.

Gość_norbi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mili panowie, kazda legalnie dzialajaca organizacja moze po spelnieniu okreslonych prawem warunkow demonstrowac. Ale to juz wykracza poza wasze widzenie swiata - wy zyjecie w swiecie "nam wolno, im nie" - ciekawe czyja to "papka", czas na zmiane jadlospisu.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pismen, mam jedna prosbe do ciebie, odwiedz ta strone i poczytaj troche: http://szechteriada.org/wp/ wtedy na pewno zmienisz zdanie.

Gość_norbi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pismen nie zmieni zdania ponieważ jest niereformowalny.

Siedzi w tym swoim "bunkrze" i pluje żółcią na wszystkich i wszystko. Jak on musi Nas nienawidzić.

Gość_rob2004
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie na wszystko i nie na wszystkich, ale fakt niektorym poswiecam za wiele uwagi a wcale na to nie zasluguja, na niektore "choroby" lekarstwa nie ma.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 26

Pismen problem w tym, że każdy już chyba zauważył forum, że tym jak to nazwałeś "nawiedzonym" jesteś ty. Czyżbyś nie trawił samego siebie? ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

rob2004 - mam prośbę, jeśli bedziesz 1 maja na manifestacji,to liczymy na obszerne i prawdziwe relacje tutaj na forum. Pozdrowionka ode mnie i jeszcze jednego chlopaka ktory mysli tak samo jak ja i Ty!

Gość_norbi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

norbi - dzięki, zapraszam więc każdego, który jest otwarty na wyższe wartości niż tylko to co serwuje nam medialna papka i kilku "pożytecznych idiotów" w szeregi Stowarzyszenia Solidarni2010. (który nota bene tak nienawidzi pismen - jak wszystko co stawia sobie za cel dobro Polaków).

Gość_rob2004
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Solidatnych z He" bardzo lubie, kabaret za darmoche.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pismen - pajacowanie nie zmieni rzeczywistości. Już niedługo wszyscy przekonają się dokąd nas zaprowadzi partia miłości, którą tu tak gorliwie reprezentujesz. Spokojnie ... niech twój uśmiech nawet wtedy nie zniknie z ust.

Gość_rob2004
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę