Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

1 maja - komunizm nie przejdzie

Ilość postów: 48 | Odsłon: 4182 | Najnowszy post
  • 1 maja - komunizm nie przejdzie

Czy ktos z was slyszał coś na temat teg co ma sie dziać 1 maja 2012? Ponoc miller i spolka z palikotem organizuja wiec 1 majowy,a narodowcy z 11 listopada zapowiedzieli ze staną na ich trasie i im nie pozwola przejść. Bedzie rewanz za 11 listopada. cz ktos zna wiecej szczegolow, moze w ostrowcu działa ktos w ONR lub innych prawicowych kołach. moze ktos sie wybiera na ten marsz?

Gość_Precz z komuną
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 1 maja - komunizm nie przejdzie

Art. 85.

1. Obowiązkiem obywatela polskiego jest obrona Ojczyzny.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: 1 maja - komunizm nie przejdzie

Do maja trochę daleko, ale 12-01-2012 ma coś być w wawie, reklamują się na youtube.12-01-2012

robyj
      Zgłoś
      Odpowiedz

10 stycznia 2012 a byc manifestacja przeciwko rządowi RUDEGO. przeciwko podwyzkom itp. Oj bedzie sie działo.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

To pewnie pismen pojedzie bronić rudegom :)

robyj
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Socjalisci kontra komunisci albo odwrotnie - najwazniejsze ze pozostanie w rodzinie, najwyzej znowu Wa-wa ucierpi.

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

To jak PO i PiS jedno i to samo :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

PO to tam nie bedzie, ale co do PISu - to pewnie tak.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz

Skoro ma byc socjalizm i komunizm to na spokojnie mozna do nich zakwalifikowac PO. Wiecej w nich socjalizmu niz w SLD :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

ja byłem 11 listopada w Warszawie. Jeśli jesteś zainteresowany przyszłymi akcjami daj znać.

Gość_rob2004
      Zgłoś
      Odpowiedz

Co ma 1 maja do komunizmu nie licząc tego ,że komuniści go zagarnęli dla swojej ideologi ,tak jak 11 listopada chce zagospodarować na wyłączność PIS i pochodne ?

Niedługo gdy historia zatoczy koło i wąska grupa przejmie praktycznie wszystko do podobnych wystąpień może dojść na całym świecie .

Gdyby nie tamte wydarzenia ,być może szczytem radości były by własne buty u wielu ,kilka osób zawsze każdą dyskusje sprowadza do dyskusji po pis dzięki temu obie te partie funkcjonują .

Czlowiek
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie rozumiem skąd ten atak o po i pis.

Poza tobą nikt nie wymieniał w tej dyskusji tych partii.

Skąd pochodzi 1 Maja - iże pierwsze obchody odbywały się w USA dobrze wiemy.

Co do butów - jednych komuna owszem wyciągała z ziemianek ale innych "wysyłała" do grobów.

Nie zapomnij o tym.

Gość_rob2004
          Zgłoś
          Odpowiedz

aha .. teraz widzę że wymieniali ... że tez wszystkim musi się wszystko z jednym kojarzyć.

Gość_rob2004
            Zgłoś
            Odpowiedz

Szczegolnie tym apolitycznym, a po ktorej stronie 11 listopada byles - czerwonej (rozowej) czy czarnej (brunatnej)?

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

brunatnej? Ja widziałem tam biało-czerwonych. Ale jak się wierzy w medialną papkę to co tu tłumaczyć. W końcu jak powiedziała to jedna z redaktorek TVN-u uczestnicy wznosili agresywne i faszystowskie hasła takie jak "Bóg, honor, ojczyzna".

Rozumiem, że podzielasz ten pogląd. Rozumiem również, że większe niebezpieczeństwo stanowi dla Ciebie tradycyjna rodzina idąca w marszu pod biało-czerwonym sztandarem niż niemieckie bojówki bijące Polaków, którzy śmieli w tym dniu okazywać swoje przywiązanie do barw narodowych.

No więc podziel się z nami wszystkimi po której stronie ty byś stanął?

(ja wiedziałem po której stronie mam stanąć w sytuacji kiedy mojego dziadka ich dziadkowie przepędzili w 1944 roku z Warszawy).

Gość_rob2004
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

brunatnej? Ja widziałem tam biało-czerwonych. Ale jak się wierzy w medialną papkę to co tu tłumaczyć. W końcu jak powiedziała to jedna z redaktorek TVN-u uczestnicy wznosili agresywne i faszystowskie hasła takie jak "Bóg, honor, ojczyzna".

Rozumiem, że podzielasz ten pogląd. Rozumiem również, że większe niebezpieczeństwo stanowi dla Ciebie tradycyjna rodzina idąca w marszu pod biało-czerwonym sztandarem niż niemieckie bojówki bijące Polaków, którzy śmieli w tym dniu okazywać swoje przywiązanie do barw narodowych.

No więc podziel się z nami wszystkimi po której stronie ty byś stanął?

(ja wiedziałem po której stronie mam stanąć w sytuacji kiedy mojego dziadka ich dziadkowie przepędzili w 1944 roku z Warszawy).

Gość_rob2004
                Zgłoś
                Odpowiedz

ONR, Mlodziez Wszechpolska, pisopodobni czy kibole byli bialoczerwoni i grzeczni?

A odnosnie Niemcow to chyba mogles z nimi "pogadac" o ile trafiles na ten sam komisariat.

A co do TVN-u to ciekawe kto podpalil ich samochody, tez Niemcy?

Podsumowujac jak dla mnie Twoje "widzenie swiata" @rob2004 jest juz zupelnie zrozumiale. Zyjac w Polsce-pis nie jestes w stanie zrozumiec cokolwiek co nie miesci sie w rameczkach jedynie slusznych. Zycze zdrowia.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

pismen- ty też masz swoje ramki widzenia świata, jeżeli ktoś pisze przeciwko PO to wg ciebie pisowiec,a może pismen.

Gość_wsk
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę