Czy ktos z was slyszał coś na temat teg co ma sie dziać 1 maja 2012? Ponoc miller i spolka z palikotem organizuja wiec 1 majowy,a narodowcy z 11 listopada zapowiedzieli ze staną na ich trasie i im nie pozwola przejść. Bedzie rewanz za 11 listopada. cz ktos zna wiecej szczegolow, moze w ostrowcu działa ktos w ONR lub innych prawicowych kołach. moze ktos sie wybiera na ten marsz?
Art. 85.
1. Obowiązkiem obywatela polskiego jest obrona Ojczyzny.
Do maja trochę daleko, ale 12-01-2012 ma coś być w wawie, reklamują się na youtube.12-01-2012
10 stycznia 2012 a byc manifestacja przeciwko rządowi RUDEGO. przeciwko podwyzkom itp. Oj bedzie sie działo.
Socjalisci kontra komunisci albo odwrotnie - najwazniejsze ze pozostanie w rodzinie, najwyzej znowu Wa-wa ucierpi.
Skoro ma byc socjalizm i komunizm to na spokojnie mozna do nich zakwalifikowac PO. Wiecej w nich socjalizmu niz w SLD :)
ja byłem 11 listopada w Warszawie. Jeśli jesteś zainteresowany przyszłymi akcjami daj znać.
Co ma 1 maja do komunizmu nie licząc tego ,że komuniści go zagarnęli dla swojej ideologi ,tak jak 11 listopada chce zagospodarować na wyłączność PIS i pochodne ?
Niedługo gdy historia zatoczy koło i wąska grupa przejmie praktycznie wszystko do podobnych wystąpień może dojść na całym świecie .
Gdyby nie tamte wydarzenia ,być może szczytem radości były by własne buty u wielu ,kilka osób zawsze każdą dyskusje sprowadza do dyskusji po pis dzięki temu obie te partie funkcjonują .
nie rozumiem skąd ten atak o po i pis.
Poza tobą nikt nie wymieniał w tej dyskusji tych partii.
Skąd pochodzi 1 Maja - iże pierwsze obchody odbywały się w USA dobrze wiemy.
Co do butów - jednych komuna owszem wyciągała z ziemianek ale innych "wysyłała" do grobów.
Nie zapomnij o tym.
aha .. teraz widzę że wymieniali ... że tez wszystkim musi się wszystko z jednym kojarzyć.
brunatnej? Ja widziałem tam biało-czerwonych. Ale jak się wierzy w medialną papkę to co tu tłumaczyć. W końcu jak powiedziała to jedna z redaktorek TVN-u uczestnicy wznosili agresywne i faszystowskie hasła takie jak "Bóg, honor, ojczyzna".
Rozumiem, że podzielasz ten pogląd. Rozumiem również, że większe niebezpieczeństwo stanowi dla Ciebie tradycyjna rodzina idąca w marszu pod biało-czerwonym sztandarem niż niemieckie bojówki bijące Polaków, którzy śmieli w tym dniu okazywać swoje przywiązanie do barw narodowych.
No więc podziel się z nami wszystkimi po której stronie ty byś stanął?
(ja wiedziałem po której stronie mam stanąć w sytuacji kiedy mojego dziadka ich dziadkowie przepędzili w 1944 roku z Warszawy).
brunatnej? Ja widziałem tam biało-czerwonych. Ale jak się wierzy w medialną papkę to co tu tłumaczyć. W końcu jak powiedziała to jedna z redaktorek TVN-u uczestnicy wznosili agresywne i faszystowskie hasła takie jak "Bóg, honor, ojczyzna".
Rozumiem, że podzielasz ten pogląd. Rozumiem również, że większe niebezpieczeństwo stanowi dla Ciebie tradycyjna rodzina idąca w marszu pod biało-czerwonym sztandarem niż niemieckie bojówki bijące Polaków, którzy śmieli w tym dniu okazywać swoje przywiązanie do barw narodowych.
No więc podziel się z nami wszystkimi po której stronie ty byś stanął?
(ja wiedziałem po której stronie mam stanąć w sytuacji kiedy mojego dziadka ich dziadkowie przepędzili w 1944 roku z Warszawy).
ONR, Mlodziez Wszechpolska, pisopodobni czy kibole byli bialoczerwoni i grzeczni?
A odnosnie Niemcow to chyba mogles z nimi "pogadac" o ile trafiles na ten sam komisariat.
A co do TVN-u to ciekawe kto podpalil ich samochody, tez Niemcy?
Podsumowujac jak dla mnie Twoje "widzenie swiata" @rob2004 jest juz zupelnie zrozumiale. Zyjac w Polsce-pis nie jestes w stanie zrozumiec cokolwiek co nie miesci sie w rameczkach jedynie slusznych. Zycze zdrowia.
pismen- ty też masz swoje ramki widzenia świata, jeżeli ktoś pisze przeciwko PO to wg ciebie pisowiec,a może pismen.