Super pasja podziwiam za odwage nie przejmujcie sie takimi opiniami wazne ze macie hobbi od tej codziennej szarosci pozdrawiam motolotniarzy
Wypowiadającym nie przeszkadzała chyba latająca motolotnia bo nie byli na cmentarzu na którym ten cyrk się odbywał mi i w szczególności mojej Mamie to nie odpowiadało bo naprawdę było dosyć głośno przez co naprawdę ciężko było się skupić na modlitwie i zadumie a innych ludzi 'ochy i achy nad urodą jakiegoś tam dzieciaka, ploty, gadanie w kółko' wcale mi nie przeszkadzały gdyż dla niektórych to jest jedyna okazja w roku do spotkania przy grobach bliskich. Nie ukrywam dzisiaj również spotkaliśmy przy grobie mojego ŚP Dziadka Naszą Rodzinę i przede wszystkim mojego niespełna rocznego Chrześniaka do którego słałam 'ochy i achy' uśmiechałam się do niego i śmiałam bo co? miałam stanąć jak za przeproszeniem widły w gnoju i udawać że tego dziecka nawet nie widzę? żałosne są Wasze komentarze. Przypuszczam że Nasi bliscy w Niebie dodatkowo cieszą się z tego powodu kiedy widzą Nas razem całą Rodziną przy grobach uśmiechniętych bo właśnie takich widoków pragnęliby dożyć bo takie momenty są najwspanialsze.
Ja bylam akurat latalo dwoch panow bez przesady to ptaki tez powinni powystrzelac po cwierkaja i tez przeszkadzaja te rodziny stojace na srodku chodnika i plotkujace tez przeszkadzaja bardziej nawet niz oni
19:55 ty poszłaś podziwiać chrześniaka, tamci sobie polatali. W czym różnica? Ani ty ani oni nie potrzebowaliście zadumy. Ja też nie chodzę na groby w ten dzień. Uważam, że zmarli ważni są każdego dnia i grób nigdy nie stoi pusty jak u większości i nie czeka na 1listopada, gdzie sprząta sie raz w roku i plotkuje przy grobie z rodziną. Pewnie, gdyby reszta rodziny powiedziała, że przyjedzie jutro Ty też byś nie poszła na grób, bo po co. A, że sobie latali? Hm, wszystko wam dziwaki przeszkadza.
Mili Państwo tu nie chodzi o to że ma człowiek jakieś chobby i się nim cieszy i je rozwija. I to jest super ale w całej sprawie chodzi o sposób latania miejsce i czas zadumy nade grobami bliskich bez względu na religię. Szukałem akurat grobu gdy nadleciał. Szedł nisko bo grube chmury nie pozwalały mu się wzbić wyżej. Było to słychać gdy podjął swoją próbę przedarcia się ponad chmury. W pewnym momęcie silnik wydał przesączony wilgocią bulgot aż jakiś dziaciak zapytał mamy czy pan zaraz spadnie? Akcja toczy się dalej. Gdy już mistrz przestworzy odkrył że głową muru nie przebije swoją wściekłość albo głupotę okazał wykonując jakieś dzikie akrobację naprawdę nisko nad cmentarzem. Teraz wniosek już na koniec. Ten "lotnik" zrobił dziś swoimi popisami największą przykrość swoim ludziom oraz innym posiadającym jakieś pasje. Bo to że się popisuje i to nie pierwszy już raz w tym miejscu można podziwiać przy pięknej pogodzie ale dziś koleś po prostu przegiąłeś. Mam nadzieje że się to g... nie rozleje na twoich i nie będzie żadnych sankcji. Pozostałym heyterom powiem tyle. Obrażanie i docinki wobec innych, którzy stają w obronie naprawde istotnych wartości społecznych i spłycanie sprawy do otwartych marketów jest na rękę Naszym wspólnym wrogom, którzy teraz zacierają rece bo doprowadzili Polskę do ruiny a Plaków do całkowitego niemalże upadku wartości niematerialnej. Wszystkim zaś życzę głębokiej refleksji i zadumy.
no cóż pewnie ten Ikar lubi smrodek ze zniczy
Gość 19:50 Popieram !bardzo mądry wpis.
Było w tym czasie bardzo dużo ludzi jak zawsze w taki dzień a ten wybrał sobie cmentarz.
W sumie jakby spadl kolo cmentarza to nikt by bo nie zalowal .Badlak.
Masz w 100 % rację.Quadziarz z 19:50.
A mnie denerwują samochody jeżdżące koło cmentarza,ludzie drepczący koło grobów,świeczki,świeczki palące się i te co się nie palą,denerwują mnie liście-le co spadają i te co leżą na ziemi,w ogóle wszystko mnie denerwuje,nawet denerwuje mnie to,że wszystko mnie denerwuje i idę spać !
No latal sb no i co ze nad cmentarzem ludzie bez przesady a co to nad cmentarzem nie moze a co jest tam znak zakaz lotu moze chlop zdjevia robil cmentarza od gory
Ludzie gorzej plotkuja jak juz tu pisano i to bardziej jest uciazliwe tylko hej a jak u was o jak przytylas itp masakra jedyny dzien gdzie rodzina sie spotyka widze i po to na groby chodza
a na koniec wypił piwo i rzucił puszkę miałem dzwonić na policje ale szkoda nerwów odpuściłem
Brawo bo o to chodzi
Popis głupoty dal człowiek na motolotni w dniu 1- szego listopada,tym samym pogarda dla wszystkich motolotniarzy w Ostrowcu. Są dni ,które należy uszanować ze względu na większość mieszkańców ,którzy są praktykującymi katolikami.Nie znam procedur dotyczących zezwoleń na motolotnie.Opinia psychologa powinna być na 1- szym miejscu brana pod uwagę,jako baza a reszta jako mniej istotna.
Jesteś żenujący z tymi twoimi teoriami.A nad chmurami akurat byłem.
Żenujacy to był fakt latania nad cmentarzem właśnie 1 listopada.
Kryminalista.Zluzuj nie bądź zgorzkniały.Samochody w koło ,ich hałas i spaliny Ci nie przeszkadzają a natomiast jedna motolotnia przeszkadza?Co za ludzie!