a ja mam pytanie, które mnie nurtuje. Jak wygląda torebka dyskotekowa. Monika wstaw fotkę, bo nie usnę w nocy, jak sie nie dowiem co to za torebkę masz, która wzbudza tyle emocji.
Ta pani uczy angielskiego i faktycznie jest zwolenniczka ekologi i jedzenia vegan. Wyróżnia sie wsród innych nauczycieli ale pozytywnie, a ze założy jakiś fajny ciuszek to nawet lepiej, bo miło popatrzec niż na te granatowe garsony. Piercing faktycznie ma w brodzie ale bardzo malutki, ze z daleka go wyglada jak jakaś Krostka czy pryszcz wiec nie przesadzajcie. Maluje sie dosyć mocno to fakt, sCzegolnie rzęsy i powieki. A co do kolorowych szpilek to juz nie nosi. Teraz ubiera modne trampki czy vansy. Wiedzę ma ogromna. Najlepsza nauczycielka angielskiego na jaka trafiłam
to chyba niektórzy myślą o nauczycielce j. polskiego z kolczykiem w brwi.
Mowa o pani od polskiego, a ze od angielskiego tez nosi obcisle jeansy i tez ma kolczyka, to chyba nie problem?
Prędzej Pani mąż jest niebezpieczny ☺
w ogóle powinien byc zakaz chodzenia nauczycielkom w dzinsach - przecież to oburzające, a w datku dopasowanych- to nie ulica lecz szkoła!!!!!!!!
Swieta racja! W worek pokutny! Jak Juranda! I jeszcze niech malo mowia, duzo sie usmiechaja do mam (do tatusiow bron boze) z oczetami skromnie wbitymi w podloge.
To chyba chodzi o moja panią od Angola ktora tuszuje mocno rzęsy i maluje grube kreski oraz robi sobie ciemne powieki, ma długie blond włosy czesto w warkoczu i wysokie koturny, obcisłe bluzeczki, s kolczyka chyba wyjęła bo nie widziałam. Jako pedagog jest bardzo sympatyczna potrafi nam przekazać wiedzę i prowadzi w ciekawy sposób zajecia. Po pracy faktycznie ubiera sie kuso ale moze dlatego ze rowerem jezdzi i jest jej gorąco. Dzieci nie ma, ale nigdy niedala odczuć ze nas nie lubi.
15:25 TE CO NIE MAJĄ WŁASNYCH DZIECI BARDZIEJ LUBIĄ CZYJEŚ. TE CO MAJĄ POTRAFIĄ POWIEDZIEĆ DO UCZNIA, KTÓRY PROSI O WYTŁUMACZENIE ZADANIA, ŻE MA SWOJE DZIECI I IM MUSI TŁUMACZYĆ ALBO, ŻE ZMĘCZONA BO SIĘ DO ŚWIĄT PRZYGOTOWUJE. Nie rozumiem w ogóle tematu. Makijaż może mieć w pracy każdy. Urzędniczki mają garsoneczki ale makijaże jakie chcą, tak samo pielęgniarki, lekarki... Sprawa osobista tej pani.