Dlaczego sa wywieszone listy bez wychowawczyn? Do tej pory nie wiem kto bedzie wychowawczynią mojego syna a możliwość przepisania jest do 27.07... Dlaczego tak zatajaja? Moze ja nie chce zeby moje dziecko miało do czynienia przez 3 lata z dziwna nauczycielka ktora tam pracuje.....i daje przykład dzieciom chodzić pol nago do pracy
Tak to dawna 13-stka. Nauczycielka nie ma tatuażu ale piercing na twarzy. Maluje sie bardzo mocno, nosi obcisłe krótkie ubrania, wysokie koturny i torebki dyskotekowe do których nie mieści sie nawet telefon i zamiast dziennika nosi komórkę w ręce. Nie chce zeby moja córka dostawała taki przykład od nauczycielki a tymbardziej wychowawczyni. Nauczyciel to tez pracownik państwowy i powinien chodzić ubrany jak panie w banku czy urzędzie, a nie jak kobietki stojące w Zebcu. Nie przeczę ze ta pani nie na wiedzy czy doświadczenia ale jednak powinna przystopowac ze swoimi kolorowymi Kozakami i miniowkami. Dziwie sie, ze pani dyrektor nic sobie z tego nie robi.
Do szkoły jednak nie powinna tak przychodzić ubrana. Po szkole niech chodzi pol nago a wlasnie tak chodzi bo widuje ja to mój syn sie slini na jej widok a moja córka próbuje sie do niej upodobnić, bo mężczyźni za nia szaleją, trąbią samochodami jak idzie a mój maz mało dziecka na przejściu nie potrącił na psach bo sie zagapił jak szła z psem. Niebezpieczna ta kobieta dla ruchu drogowego mlodziezy gimnazjalnej i mężów, bo chłopy głupie i lecą na kolorowe kozaki
Nauczycielka ma wyglądać przyzwoicie. Figura nie ma tu znaczenie, piercing też nie ale mini i kozaki... Ja nie chciałabym żeby ktoś taki uczył nasze dzieci. Każdego z nas dotyczy dress code. Inaczej do pracy a inaczej na dyskotekę czy spacer z przyjaciółmi. Popatrzmy po urzędach, przychodniach, szpitalach i wyciągnijmy wnioski. Nie jestem moherem i nie mam nic przeciw kolczykom i tatuażom, wszystko jest dla ludzi.
Chciałabym zeby moje dziecko trafiło do wychowawczyni ktora uczy języka polskiego. Rude malowane włosy, elegancko sie ubiera ma dwóch mądrych studiujących synów. Zna sie na problemach wychowawczyn a nie do " lalki barbie" co do kobiety co wyglada jak lalka barbie i nie ma dzieci
20:36 skoro w szkole nie nauczyli pisać to zrób to sam.
Dlaczego na listach nie ma podanego wychowawcy, jak moja córka chodziła do pg1 i szła do 1 klasy to było na gorze kartki wytluszczonym drukiem nazwisko wychowawczyni? Czemu teraz utrudniają wszystko i dodają stresu i problemów . Potem mi dziecka nie przepisza bo powiedzą ze juz listy zalmnkniete i maja po równo osob w klasach. Poprzednia pani dyrektor szła na rękę a w obecnych czasach wszystko jest zatajane i utrudnianie rodzicom.
Nauczycielka ma piercing na twarzy, ale delikatny, nie nosi ZADNYCH mini do pracy, ale PO PRACY i to tez nie często, a do pracy przychodzi w JEANSACH. Niczego zlego nie ma w koturnach, droga pani Ewo. Wygodniejsze niz szpilki. Pani się zajmie sobą samą, zadba o siebie, pójdzie na aerobik, do kosmetyczki i fryzjera, a nie czepia sie dobrej nauczycielki i fajnej osoby. Znam ja na obu tych plaszczyznach-uczyla moje dziecko i jest moją dobrą znajomą. Kolorowych kozaków nie nosi od pięciu lat, ale widac pani ma na jej punkcie mocne kompleksy juz znacznie dlużej.A kolorowe ciuchy? dlaczego nie??? jest jakis zakaz??/ w tej szkole jest nauczycielka, ktora faktycznie ubiera się tak, jak pani mówi, ale najwyrażniej nie tą ma pani na mysli, sądzac z dalszych pani wypowiedzi. dlaczego czepia się pani akurat tej? bo mąz...? bo syn...? gratulacje...
Ale głupi wątek i później się dziwić, że uczniowie nie szanują nauczycieli jak w domu słyszą takie rzeczy
Mowa o pani od polskiego, a ze od angielskiego tez nosi obcisle jeansy i tez ma kolczyka, to chyba nie problem?