Na miejscu policjantów podał bym autorów tej strony do sądu i wygrał bym ,tu z tej samej radosnej strony jak "prowokatorów policyjnych" taranuje samochód .
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_pf6z515j0A
Podać się do sądu, żeby przegrać? Na tyle głupi to oni nie są.
To odpowiedz mi dlaczego policjant nie chciał interweniować ani sie wylegitemować
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NPXCMpo04i8#!
Powiedz mi jedno a od kiedy w kodeksie karnym, cywilny czy jakimkolwiek innym czy może w "książce" postępowania policji jest zapis o tym, że mogą policjanci wpadać zamaskowani w tłum maszerujących, i pałować ich bez żadnego powodu ( w internecie na pewnym portalu z filmami, jest "wywiad" z 10latkiem który został spałowany i opryskany gazem, a na dodatek oderwany od ojca z którym był na marszu ).
A na dodatek z tego co wiem jest zapis, że każdy policjant w mundurze ma OBOWIĄZEK się wylegitymować, albo przynajmniej podać numer odznaki, a z tego co widziałem na żywo i w internecie, panowie w białych kaskach do których ludzie podchodzili mówiąc, że w marsz wpadają ludzie w kominiarkach i robią rozruchy, po 1 zostawali olewani policja nie reagowała po 2 gdy ludzie, żądali okazania odznak lub podania ich numerów, zostawali olani lub zostawali zastraszani!! Więc nie dziwota, że kamienie leciały. zwiń
Miałem skomentować te głupoty związane z walką z policją, ale nawet jak wszyscy moi znajomi mówią po co? Nawet tuskowe psy nie potrafiły nas zatrzymać, marsz okazał się pełnym sukcesem- zarówno starsi ludzie, jak i nawet całe rodziny, które przyszły mówiły po zakończeniu, że za rok znów się zjawią. Każdy z nas swoim znajomym opowiada jak było naprawdę, więc internetowe fora możemy zostawić kolegom z lewej strony :) Bo kto zwróci uwagę na posty kogoś, kto wie o tych wydarzeniach jedynie z mediów? No właśnie :)
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE!
muszę postawić was do pionu - zgodnie z aktualną wykłądnią prawa, policjant - bohater ubiegłorocznych wydarzeń - działał w stresie, a poza tym, "społeczna szkodliwość czynu nie była znaczna"
ludzie, gdzie my żyjemy...
Marsz to był ostatni i koniec bliski.
A dlaczego są te prowokacje policyjne?
na zlecenie donka i bronka, żeby zohydzić ludziom Marsz niepodległości ale ten prawdziwy prawicowy patriotyczny, żeby ludzie dali sobie spokój ze wszeliki inicjatywami na przyszłość. Oni się nas boją dlatego, ja też na ich miejscu bym się bał.
Ćwiczenia były policjantom bardzo potrzebne. Stan zamożności polskiego społeczeństwa jest właściwie oksymoronem. Z miesiąca na miesiąc jest coraz więcej upadłości firm, coraz więcej eksmisji na bruk. I coraz więcej Polaków żyje poniżej minimum socjalnego. Sytuacja grozi wybuchem społecznego niezadowolenia
Ludzie was trzeba leczyć, nie wiem w jaki sposób bo tylu zakładów psychiatrycznych w Polsce nie mamy ale jedno wiem na pewno ....Arłukowicz by sie szarpnął na życie .
Burzum przeanalizuj wpisy Słonia,ktory wypowiada sie w imieniu Rusieckiego,Janiszewskiego Mrugały, Kryja i innych uczestnikow pochodu o co w tym pochodzie chodziło-zniszczenie demokracji.
Burzum, chyba z Twoim zdrowiem nie jest dobrze, bo po nocach nie sypiasz. 3:46...
Zgadzam się z Gienkiem, Burzum sam potrzebuje psychiatry i to dobrego bo jak widać choroba się u niego pogłębia.
Czy to możliwe że rządzący robią prowokację? Na Boga? co to oznacza?