Nie zabardzo można sie cieszyc,ze marsz nienawisci przegrał z policja.Zastanawia mnie fakt ze niszowy populistyczny marsz miał tyle zwolennikow. W krajach o dluzszej demokracji takie ruchy populistyczne siejace nienawisc,maja kikaset uczestnikow. Cos nie dobrze jest z nasza demokraca ze ludzie tak prymitywni siejace strach dla innych współobywateli maja srodki na taki przemarsz,wynajecie autokarow.Jest na to rada nalezy rozszyfrowac tych zakapturzonych narodowcow, nam starczy gdy bedziemy wiedzieli kto to jest,co soba reprezentuje.Zauwazcie wybitni skrajni prawicowcy, kryja sie za pseudoninami np123.Słoń,Gienek itd nawet nie zalogowani a ich postów jest najwiecej , wstydza sie swoich pogladow najlepiej isc w animowosci i obrazanie innych internautów.
Wykluczony, skoro wytykasz innym anonimowość - przedstaw się z imienia i nazwiska. Na razie ty równiez jesteś anonimowy. to, że przybrałeś jakiś "nick" niewiele zmienia.
Ja również mogę przybrac pseudo np. POrąbaniec. I co ? wtedy nie będę już anonimowy ?
myśl chłopie, myśl
Wykluczony, cieszę się, że zostałem uznany za wybitnego skrajnego prawicowca i umieszczony w doborowym towarzystwie. Ale jeśli chodzi o pozyskiwanie środków, to nie ja, niestety, mam comiesięczne przelewy na konto od Górniaka. Pod tym względem szczerze zazdroszczę koledze pismenowi.
Pismen, zaczynasz mówić gwarą? :)
A jak się mylisz i nikt mu nie płaci? To odszczekasz?
Tylko psy szczekają. Psy władzy.
"Zastanawia mnie fakt ze niszowy populistyczny marsz miał tyle zwolennikow." Co za dewiant musiał to napisać. Zdanie wewnętrznie nielogiczne. Jak nisza może mieć dużo zwolenników? Wtedy nie jest już niszą. Wczoraj był obraz społeczeństwa, które przestaje milczeć.
Co was tam było szykowaliscie sie od miesiecy i tylko 20tys z całej Polski to nie jest niszowy wynik
@wykluczony niech dadzą pracę i płacę jak w unii to nikt nie będzie wychodził na ulice .... W grecji czy Hiszpanii czy we Włoszech bez przerwy są zadymy chciaż pensje są kilka razy wyższe ... Mysl samodzielnie .
Święto Narodowe jako okazja do zadymy, takich "patriotów" to Polsce nie potrzeba.
Nie zarzucaj mi braku samodzielnego myslenia szanowny "don Juan.Tylko dziwie ze osoby ktore znam firmowały(oprocz posła Rusieckiego) ten pochod wymieniaj te osoby je jak najczesciej-wtedy na pewno straca szanse obojetnie w jakich wyborach.To naprawde jest ruch niszowy nie uznajacy demokraci,co do problemow pracy to jest problem wiec znajdzmy rozwiazanie,a nie niszczmy tego co juz posiadamy.Albo jest jedno globalne rozwiazanie wojna domowa, ale juz tu jestescie przegrani bo jednak, wiecej jest osob myslacych.
Wykluczony, rozumiem, że Twój konik to wyszukiwanie prawdziwych i urojonych afer i dochodzenie skąd kto na co ma pieniądze, ale racz przyjąć do wiadomości, że wynajem autobusu nie jest w dzisiejszej Polsce szczytem luksusu. Zwłaszcza, gdy na ów wynajem składa się kilkanaście osób.
Jeżeli określasz mnie i inne tu osoby wypowiadające się pozytywnie o Marszu mianem "prymitywnych, siejących strach" "zakapturzonych narodowców", to jest to dość kontrowersyjna opinia ze strony człowieka, który nie tylko ma wąskie pojęcie o otaczającym go świecie (co udowodniłeś wpisem o ruchach nacjonalistycznych w krajach starej demokracji), ale nawet niewiele wie o składni i semantyce ojczystego języka. Tak naprawdę wszystko co powyżej napisałeś należałoby czytać à rebours.
Przeciez uczestniczyłes w tym marszu,moze powiesz ze niebyło tam sformułowan ze nie uznajecie demokracji,ze marsz przekształcił sie w licytacjie polityczna.Wymien jeszcze raz te osoby z Ostrowca które uczestniczyły w tym marszu czy tez podpisuja sie pod tym sformułowaniami.
Słoniu czekam na odpowiedz z godz22:24 i jeszcze raz powtórzenie nazwisk słynnych towarzyszy Ostrowieckich uczestnikow marszu i czy podpisuja sie pod sformułowaniami głoszonymi na tym marszu.
a kto ma byc wodzem?Nie odpowiedziałes na druga czesc ,czy nastepni dyktatorzy tez popieraja te sformułowania dotyczace demokracji chodzi mi o posła Rusieckiego,radnego Janiszewskiego,Kryja ,Mrugała nie mówiac o Danucie tez sa za obaleniem demokracji?