Prowokator znów aktywny !Ktoś pozazdrościł Ani i wciął się jej w biznes?
Gdy brakuje argumentów to się pisze śmieszne teksty o lekarzach. Zniżając się do twojego poziomu proponuje wybrać się do okulisty, bo nie widzisz co się dzieje na filmikach i zdjęciach.
Prowokatorzy!
W swoim programie Tomasz Lis pokazał wszystkim filmik , takze kazdy widział te burdy , Terlik niby oczywiscie sie odcinał ale wiadomo ,że i jemu i tym którzy jak wy to mówicie byli spokojni i przybyli tam z dziecmi bylo to na rekę.
Wpierw odzyskajcie rozum , a o Polske sie nie martwcie, dopóty nie rzadzi Prawica bedzie spokojnie.
Nie damy wam zniszczyc Polski !
"Nie damy wam zniszczyć Polski !"- powiedział fan lewaków/liberałów z okrągłego stołu, którzy od 20stu lat sprzedają majątek narodowy.
Marsz pokazał, że nacjonalizm jest ogromną siłą. Rok w rok liczba uczestników rośnie (dla niektórych z lewej strony "w zastraszającym tempie").
Na agrykoli zostały powiedziane słowa, że zakończenie marszu to tak naprawdę dopiero początek. Trudno się z tym nie zgodzić. Trudno się również nie zgodzić ze słowami @były członek ONR, że lewactwu zostało już tylko szczekanie w necie.
Tak samo podpisuje się pod tymi słowami obiema rękami--> CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE!
I to już koniec wielkich marszów, zamiast tego teraz będą 4 osobne i malutkie. Prawica swoim dobrym zwyczajem zawsze musi się podzielić, bo są ważni, ważniejsi i najważniejsi. A wszyscy siebie warci nieudacznicy.
Na następny marsz zjedzie jeszcze więcej osób, a Ty jak zwykle jedyne co będziesz mógł to krzyczeć na forum :P Podział prawicy jest już tylko w Twoim marzeniu, bo prawica w szczególności ta radykalniejsza jeszcze nigdy nie była tak zjednoczona jak ma to miejsce teraz.
Szczerze powiedziawszy to fajnie jest czytać te krytyczne posty nieudaczników, którzy jedynie walczą w necie i chuliganią zza monitora.
Lis to jakiś autorytet? Pierwszy propagandzista PO. To, że pokazał parę sekund z marszu ma świadczyć o tym kto wywołał zamieszki? Na tym filmie od 7:45 widać jak za pleców policji wychodzą tajniacy z CBŚ w zielonych kominiarkach i atakują uczestników marszu. Tym samym kończę dyskusję. Winna jest policja. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PLvLBohkRaY6mI70q7laXcDSdJqDm1lyYd&v=_0edczRbRp0
Wiedziałeś, że twoi koledzy z POlicji zrobią prowokację? Ty to masz wtyki.
Uśmiałem się do łez ,proszę mi wskazać w którym kierunku najpierw lecą Ci tajniacy ? może to ułatwi pelikanom wskazanie kierunku ,nie wiem czy wyjdzie link jeżeli nie wystarczy skopiować i wkleić.Oglądam większość dostępnych filmików i mogę powiedzieć ,że to była jedna z prawd góralskich ta trzecia .
http://www.youtube.com/watch?list=PLvLBohkRaY6mI70q7laXcDSdJqDm1lyYd&feature=player_detailpage&v=_0edczRbRp0#t=473s