Depresja to choroba, bardzo podstępna i cięzka choroba. Kto tego nie przeżył, nie zrozumie. Nie masz prawa jej oceniać. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Jak mozna ja znajsc na nk?
Zachowujesz się jak sęp albo hiena. Kto ci dał prawo zamieszczać namiary na jej wizerunek. Jednak to prawda, że człowiek to najgorsze zwierzę. Na miejscu rodziny bym takie osoby pociągnęła do odpowiedzialności. Jak można tak postępować?
nie oceniajcie jej zrobiła to co zrobiła widocznie miała powod skoro zostawiła takie malenstwo i meza
Ppiękny utwór.Kiedyś straciłam młodziutką siostrę,zostało małe dziecko,wiem co czuje rodzina,bardzo współczuję.
piekna piosenka, az lezka sie zakrecila:((
Egoizm i nic więcej zostawić męża i dziecko a samej uciec
bardzo piękna piosenka-serce ściska.dajcie spokój tej dziewczynie i jej rodzinie.niech jej dusza odpoczywa w spokoju.szkoda zostawiła dziecko ale musiała mieć bardzo poważny powód żeby to zrobić.proszę dajcie jej spokój:(
Dajcie już spokój...
Zamiast pisać dlaczego? po co? kto winien?i takie tam bzdury...
Pomódlcie się raczej za jej duszę
to bardziej jej się przyda niż roztrząsanie jej życia na forum
WIELKIE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA MĘŻA I CAŁEJ RODZINY W TAK TRAGICZNYCH DLA NICH DNIACH
WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ JEJ DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ JEJ ŚWIECI
NIECH SPOCZYWA W POKOJU
Czy musisz krzyczeć składając kondolencje? i co to za głupota wogóle składać kondolencje przez internet??? Gdzieś z tą panią rozmawiałem niedawno tylko nie pamiętam gdzie, w urzędzie jakimś czy coś i zapamiętałem ją jako bardzo miłą i pomocną a nie opieszałą jak większość tych z biur. Szkoda bardzo
Ja wspólczuję jej ojcu. Człowiek przechodzi tragedię drugi raz. Będąc w tym samym wieku powiesiła się jej matka. Córka zrobiła to nawet tego samego dnia.