Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

Odp.: 07.04.2013. Myślałam, że więcej ludzi z Ostrowca odda szpik

to jest tylko przykrywka do lewych interesów i taką akcją tez powinien się ktoś zainteresować, bo powinna być zarejestrowana itd

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: 07.04.2013. Myślałam, że więcej ludzi z Ostrowca odda szpik

Do tych co tylko psioczą.Ja mam nadzieję,że ani wy,ani nikt z waszych rodzin-żony,mężowie,dzieci,rodzice...nigdy nie zachorują.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nikt kobieto nie psioczy tylko pisze prawdę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

Odp.: 07.04.2013. Myślałam, że więcej ludzi z Ostrowca odda szpik

Wiesz co gościu ja się zastanawiam czy ty jesteś normalny, bo mam co do tego wielkie wątpliwości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

normalny jestem i już nie raz pewnie słyszałeś o takich i podobnych akcjach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy nasi studenci też coś organizują?

http://dkms.natemat.pl/57389,tysiace-studentow-podjelo-walke-z-bialaczka

Byłaby kolejna okazja dla tych,którzy nie mogli zarejestrować się 7 kwietnia

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -