Połowa z tych wyświetleń to efekt podawania linku bez opisu.Licznik wyświetleń powinien rejestrować tylko obejrzane do końca.
ZNIEWOLONY MURZYNIE EUROPEJKI... WIESZ DLACZEGO JESTES MURZYNEM?? CYGANEM??? BO NIE MASZ SWOJEGO KRAJU, SWOJEJ TRADYCJI, SWOJEJ KULTURY... WSTYDZISZ SIE WIERZEN SWOICH DZIADOW I PRADZIADOW.... WOLISZ TO CO OBCE... GARDZISZ TYM CO POLSKIE... CZYLI ZOSTALES WYCHOWANY PRZEZ TVN... NA NIEMWOLNIKA ZACHODNIOEJ EUROPY... TYPOWY MURZYN... CIESZ SIE ZE PLANTACJI BAWELNY NIE MA... BO W OBRONIE ZACHODNICH WARTOSCI... ROBILBYS TAM ZA DARMO...
Mogłem się pomylić a może jesteś a właściwie nie wiem jak się nazywa mix murzyna z cyganem ale na bank musiałeś mięć przechlapane w naszym tolerancyjnym kraju.
Twoja mamusia czy tatuś był czarnej karnacji?
No nie wiem cyganie są pochodzenia Hinduskiego, bardzo ciemny jesteś?
"Taki trick historyczny, że Polska istnieje od momentu chrztu w 966, ma także inne podłoże – typowo socjotechniczne. Oto bowiem podświadomie łączy organizm państwa polskiego z kościołem katolickim, a więc najbardziej zbrodniczą organizacją na świecie. Organizacją, która nie tylko błogosławiła inkwizytorów, ale także pobłogosławiła hitlerowskie tanki ruszające najpierw na podbój II RP a potem ZSRR (Cytat: “nowa wyprawa krzyżowa” – ówczesny papież)."
https://wirtualnapolonia.com/2014/12/31/polska-przed-rokiem-966/
Kardynał Gulbinowicz nagrodzony przez Prezydenta Lecha Kaczyńskiego Orderem Orła Białego został pozbawiony godności kardynalskiej przez Papieża.
Czy A.Duda odbierze molestującemu seksualnie SB-kowi, najwyższy order w Polsce?
Wstyd na cały chrześcijański świat.
Co na to A. Duda? Co na to brat Lecha Kaczyńskiego?