Czyli nie odpowiesz na pytanie?
Tak widziałem ten filmik i zgadzam się z tym co napisane jest o nim czyli:
„ Na ponad minutowym nagraniu widać, jak grupa zamaskowanych mężczyzn idzie ulicą Traugutta w kierunku przeciwnym do uczestników wrocławskiego strajku kobiet. Chwilę potem chuligani brutalnie atakują demonstrujących pod budynkiem ASP.
Kilku bandziorów kopie lezącą na ziemi osobę, potem jeden z nich odwraca się i kopie mężczyznę z plecakiem, a następnie z całej siły kopie w brzuch kobietę, która aż wyje z bólu. Kilka sekund później film się urywa, bo jak tłumaczy autor nagrania – jeden z mężczyzn wytrącił mu pięścią z ręki aparat, w wyniku czego rozbił się obiektyw.”
No ale przyznałeś już wcześniej się do chęci bicia kobiet, także uważam ze masz naprawdę problem i powinieneś jak najszybciej zostać przebadany.
ja to zupełnie inaczej widzę zwykła burda uliczna a "kobieta leci z rękoma w stronę mężczyzny "w jakim celu nie po to żeby dać mu buzi .A zadam pytanie mamy stan wojny ?
"Jeśli jakaś kobieta na strajku jest agresywna wobec policjantów to daje nam prawo do zaczajenia się na inne na proteście i kopania je w brzuch?" akurat tutaj to już pofantazjowałeś nie było mowy o kopaniu każdej która protestuje to już sam sobie dopowiedziałeś . Ale napiszę w razie ataku "kobiety " nie stałby z założonymi rękami taki sens miała odpowiedz na "Rozumiem ze tez chętny jesteś do bicia kobiet?".
Możesz to interpretować sobie jak chcesz, ale fakt jest taki ze to grupka mięśniaków zaatakowała protest, a nie odwrotnie. Na szczęście kibice śląska potępiają to i wydali oficjalne oświadczenie na ten temat.
„Kibice Śląska Wrocław odcinają się od bojówkarzy, którzy ubrani w barwy klubowe zaatakowali Polki i Polaków uczestniczących w strajku kobiet. - Żaden prawdziwy kibic Śląska Wrocław nie jest damskim bokserem - czytamy w oświadczeniu, w którym sympatycy klubu piszą też o "orędziu prowokatora w telewizji publicznej".
Kończę dyskusje z tobą bo nie odnosisz się do stawianych ci pytań i starasz się cały czas zmieniać temat.
Do tego szkoda mi już czasu na dyskusje z „damskim boxerem”
To co chciałem abyś pokazał na forum to już pokazałeś, nie zniknie to, nie możesz tego skasować.
Mam nadzieje ze osoba która będzie czytała to co tutaj popisałeś o biciu kobiet zadecyduje mądrze i zostaniesz skierowany na badania, wyjaśnienia.
Bo to co wypisujesz trzeba brać poważnie, aby potem ba ulicy nie dochodziło do tragedii.
I to tyle co ci chciałem przekazać.
Bez odbioru...
" Do tego szkoda mi już czasu na dyskusje z „damskim boxerem” popisałeś o biciu kobiet zadecyduje mądrze i zostaniesz skierowany na badania, wyjaśnienia.
Bo to co wypisujesz trzeba brać poważnie, aby potem ba ulicy nie dochodziło do tragedii"
Widzę że odpowiedzi nie pasują do teorii maniakalnego kopacza kobiet niewinnie protestujących nie należy swoją miarą mierzyć każdego.
Bez odbioru
Wow tak się przygladam dyskusji ForumowyIdiota sam sie zaorał
Stara sie nas przekonac ze nie jest maniakalnym kopaczem kobiet, a tylko zwyklym LOL
On na razie to bije jedynie swojego konia. Takie cioty są odważne tylko w grupie do kobiet.
ty uważaj jest ustawa o ochronie zwierząt więc konia zostaw ,faktycznie cioty są mocne w słowach a potem pierwsze dzwonią na milicję .
Odwaga aż bije po oczach, grzmią z daleka a potem wieją, ale wstyddddd. Wczoraj policja była be dzisiaj jest cacy. Świrusy.
Właśnie obejrzałem filmik z tego kopania po Brzuchu
https://www.facebook.com/100000419573611/videos/3794319227258692/
No raczej to nie było podczas pokojowego protestu tylko zwykłej burdy ulicznej a i "ofiara' też nie była bez winy widać jak leci z rękoma no ale to kobieta .
Wojna,rewolucja,reżim.W dupach się poprzewracało z takim nazewnictwem.Albo powiem inaczej,Nawaliło prądu w kitę.
https://www.youtube.com/watch?v=av53wL62G1E
zaczynamy wieczor
Grubo ponad milion wyświetleń. Słuchajcie zanim zniknie.