Samotnemu to zle,nie ma z kim porozmawiac,ani do kogo sie przytulić.lipa...
Niestety ale starzenie się w samotności to nie jest dobre rozwiązanie, może dojść do tego, e nie będzie miał kto podać przysłowiowej szklanki wody na starość. Nie wyobrażam sobie obecnie mojego życia bez mojej kochanej żonki i dwójki wspaniałych dzieci.
Jacy wy biedni jestescie to mi was szkoda. Nie ma nic lepszego niz spokoj i samotnosc. Lepsze to niz sluchanie na starosc caly dzien zrzedzacej baby. Biedni pantoflarze.
Szkoda, że masz przerąbane życie gościu z 12:43. Może nigdy nie słyszałeś o partnerstwie w związku. A może nie nadajesz się do takiego związku, siedzisz samotnie i tylko zazdrościsz innym udanych związków. Życie w partnerskim związku to wielka sztuka kompromisu z obu stron, a nie sztuka rządzenie drugą osobą. Ale zawsze jest jeszcze dla Ciebie nadzieja, musisz tylko zmienić swoje nastawienie do życia i wyjść do ludzi. Jeszcze może Ci ta twoja samotność bokiem wyjść
21.34 smieszny pantoflarzu mozesz co najwyzej swoja babe pouczac. Tylko wspolczuc takiemu co nim babsko po menopauzie rzadzi.
Ja nawet sie przyzwyczajlem do samotnych wieczorow swiat itp wole dopuzna siedziec w pracy i zarabiac na starosc zeby moc spokoinie zyc jak niebede mial sily pracowac. Wiadomo wedwojke razniej ale zycie sie tak uklada ze ciagle mijam swoja drugo polowke.:)
A może jest Pani która by się chciała spotkać ze mną na kawie w okresie świąteczno - noworocznym?
kolejny beznadziejny watek ! za kilka tygodni swieta i znowu watki typu samotny samotna ! ludzie ogarnijcie sie,to nie portale randkowe
I co w zwiazku z tym? julcia niepasuje to niewchodz poczytaj sobie o zaginonych kotach i innych podobnych watkach.
Jestem już mooocno po czterdziestce, ale pozytywem jest to że na tyle się nie czuje i mam dobre serce :-) Tak mi się wydaje