gdzie kupię ubrania na 11-letniego grubaska(oprócz ciucholandy)?proszę o porady mam tłuścioszków.chodzi mi o ubrania np.spodnie szerokie w pasie,a nogawki odpowiednie do wieku,wzrostu itp.
A może odchudzić tego grubaska? - i problem się rozwiąże a i ten grubasek za kilka lat podziękuje mamusi za to, że zapobiegła miażdżycy, cukrzycy, chorobie stawów,nadciśnieniu..itd
nieźle szukająca wyrażasz się o dziecku...tłuścioszek grubasek.....gratuluje dziecku mamusi.Można było napisać że szukasz ubranek dla dziecka z lekka nadwagą trochę kultury i szacunku dla dziecka
"szukająca" nie pyta o dietę ale o sklep z ubraniami więc darujcie sobie te komentarze. jeśli nikt nie ma nic na temat do powiedzenia lepiej niech się nie odzywa. nie każdy ma tak piękne szczupłe i zdrowe dzieci jak "calineczka", czy nie pomyślałaś że możesz kogoś obrazić może ta otyłość jest spowodowana braniem leków czy jakąś chorobą.
Jasne - nie mówmy nic o problemie otyłości tylko przyklaskujmy i bądźmy wyrozumiali dla rodziców, którzy na własne życzenie wpędzają dzieciaki w choroby.
Co do pytania - proponuję szyć ubrania na miarę - wystarczy może w tym wypadku tylko 10 metrów materiału i 5 metrów gumki do paska!
dla ciebie otyłość to najprawdopodobniej efekt choroby, dla mnie otyłość to najczęściej efekt niezdrowego trybu życia (i zapewne nie zgodzimy się w tej kwestii) a jeśli to ty masz rację to mama "tłuścioszka" nie obrazi się na mnie bo w końcu zarzut mój nie będzie jej dotyczył, czyż nie?
Do osoby z 20:19:
Ja całe życie byłam takim grubaskiem i tlusciiszkiem przekazanym do granic możliwości, bo rodzina inaczej nie potrafiła mi miłości pokazać. Dzięki temu chodzę teraz do psychiatry, psychologa i mam bardzo duże problemy zdrowotne. Przekarmianie dziecka powinno być traktowane tak, jak głodzenie, a Ty jeszcze próbujesz usprawiedliwiać takich rodziców. Szlak mnie po prostu trafia, jak to czytam. Moje dzieci od najmłodszych lat jedzą normalnie, mają wpojony ruch ns świeżym powietrzu i dzięki temu mają idealną wagę. Od dziadków trzymam ich z daleka.
a "szukająca tylko zapytała" ? Na tym forum jad wszędzie się sączy.
Sprawdź dział odzieżowy na stronie sklepu internetowego globy platform https://globy.com/contact-us. To jest sprawdzony sklep, zamawiałem tam wiele rzeczy dla siebie i jak dotąd nie żałuję, nie było żadnych problemów, a to jest najważniejsze. To nie pierwszy raz, kiedy korzystam z tego sklepu internetowego i zawsze wszystko jest na najwyższym poziomie. Świetny wybór, przejrzysta strona internetowa, miła obsługa. Zawsze możesz znaleźć to, czego potrzebujesz, w rozsądnej cenie.