Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Lumpeks Skarby na Kopernika

Ilość postów: 69 | Odsłon: 2312 | Najnowszy post
  • Lumpeks Skarby na Kopernika

Czy obsługa w skarbach na Kopernika jest miła? Bo widzę na fb ze maja tam fajny towar.

Zanim ktoś mnie zhejtuje. Jestem bardzo wstydliwa i niemiła obsługa mnie bardzo stresuje

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Magdalena
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Lumpeks Skarby na Kopernika

Już lepiej się reklamuj na grupach ostrowieckich na Facebooku.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Lumpeks Skarby na Kopernika

Napewno milsza niż obsługa tego forum :) Także nic się nie martw na zapas i śmiało na zakupy! Nie zapomnij wyprać ciuchów w domu, żeby jakiejś wysypki nie dostać - nie wiadomo czy ta używana odzież jest uzdatniana i czy sanepidy sprawują nadzór nad takimi miejscami.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Używana odzież z drugiej ręki jest w czymś prana czy jedynie dezynfekowana/odkażana czymś - czym konkretnie?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jesteś wstydliwa i nie ruszana ?Lubię takie mniam mniam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Obsługa jest miła w sklepie pachnie i ubrania też są pachnące babeczka doradzi jest uśmiechnięta byłam już kilka razy więc nie musi się Pani wstydzić

Gość_Ewa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Potwierdzam, choć jeszcze tam nie byłam. Daję pozytywny komentarz dla zasięgu w ramach kredytu zaufania. Obsługa jest miła w sklepie pachnie i ubrania też są pachnące babeczka doradzi jest uśmiechnięta byłam już kilka razy więc nie musi się Pani wstydzić bo naprawdę każdy czuje się tam swobodnie można spokojnie przeglądać ubrania bez presji wszystko jest poukładane kolorami i rozmiarami a gdy tylko czegoś szukam to zawsze ktoś podejdzie zapyta i pomoże znaleźć coś fajnego więc jak najbardziej polecam odwiedzić ten sklep bo ceny też są przystępne a wybór ogromny i co chwilę dochodzą nowe rzeczy które wyglądają jak nowe albo są wręcz nieużywane a do tego można liczyć na szczery uśmiech i dobrą atmosferę...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Też zwróciłam ostatnio uwagę ,że ładnie tam pachnie pytałam Pani czym mówiła ,że zapachem z Zary czułam ten zapach na bluzce jaką tam kupiłam córce za piątaka

Gość_Michaśka
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Nigdy nie byłem w lupmpeksie i dopóki sytuacja by mnie nie zmusiła to raczej nie pójdę. Noszenie używanych ubrań jest dla mnie psychicznie niekomfortowe. Niby wiadomo, że wyprane, część pewnie nawet nie noszona, ale ja bym miał w głowie zaraz ile razy ktoś się w tym obrzygał po pijaku, jakie miał choroby, albo jeszcze pewnie ściągnęli to z jakiegoś trupa... wiem, że sensu to nie ma żadnego, ale tak mam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

praktycznie wszystkie ubrania jakie aktualnie kupuję pochodzą z Vinted i z lumpów, do których zaglądam przynajmniej raz w tygodniu. Na nowe ubrania mnie nie stać, a jednak dobrze jest nadać staremu, niechcianemu ciuchowi nowe życie i stworzyć sobie jakąś tam stylówę za grosze. Kupuję sobie sporo markowych ciuchów i butów za ułamek sklepowej ceny, sweterków żeby się jednak jakoś prezentować w tej pracy jak człowiek, sporo jakichś tanich koszul i koszulek roboczych czy do latania po domu. Ostatnio udało się wyrwać białe, traszerskie haj-topki Pumy za 15 zł w Skarbach na Kopernika chodzę też na Stawki tam można też fajne rzeczy dostać

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Nie mam nic anty, wg mnie lumpexy i inne 2nd handy to swietna inicjatywa. Markowe ciuchy potrafia byc SWIETNE. Lata temu wujek dal mi T-shirta marki PUMA. Wtedy to bylo COS. Po dziesiatkach pran ( tak, wiem co pisze ) kolor nawet nie probowal wyblaknac. Magia. Poznym nastolatkiem bedac - na imprezie - iskra z fajki kolegi wypalila mi w nim dziure. Nigdy w zyciu nie bylo mi tak bardzo zal zwyczajnej koszulki...

Ja wiem ze czasami to tylko metka, czy znaczek handlowy. Ale CZASAMI idzie za tym niesamowita wrecz JAKOSC. A to lubie.

Gość_Karol
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Obsługa miła i konkretna w sklepie pachnie i czyste ciuchy nie przypomina ciucholandu tylko raj dla dzieciaków i dorosłych dużo takich perełek wpadam z z Kielc często i naprawdę można dostać rzeczy jakich nie znajdzie się na codzień

Gość_Asia Mróz
      Zgłoś
      Odpowiedz

hahaha, dobre.

Ja ze Szczecina przyjeżdżam co weekend do grzebalni :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gdzie te skarby?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ta Pani miała sklep Kopalnia Skarbow wcześniej na ogrodach chodziłam tam a teraz fajnie się wraca w nowe miejsce na Kopernika koło kwiaciarni mają tam godne polecenia ubrania ostatnio jak byłam trafiłam na promke 2 plus jeden ceny też niskie

Gość_Kaśka
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Ja też byłam mieszkam na Konopnickiej spacerowałam z psem i przypadkiem natknęłam się na ten lumpeks mało miejsca ale dużo rzeczy i sklep przyjazny dla zwierząt Pani nawet ma swojego pieska jaki z nią pracuje :) lubi zwierzęta

Gość_Ewa
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Skarby Świata Nieznanego

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Co do tematu do lumpów nie chodzę, ale mam jedną znajomą, która chodzi do tego Skarby u nas w mieście i kupuje markowe, drogie ubrania i sprzedaje na vinted. Nie muszę mówić ile można zarobić, ostatnio sprzedała kurtkę north face'a za przeszło 500 złotych, normalnie żyła złota te lumpeksy, chyba sam muszę zacząć chodzić

Gość_Adek
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę